Widok
dj Gucio!
Byliśmy wczoraj u dj Gucia i polecam, super, miły, fajny, wyluzowany, dał nam płytki z weselem, robi tez prezentacje i jest bardzo konkurencyjny cenowo. Ogólnie jest rozchwytywany i widać, że chętnie ludzie go zapraszają na wesela. Napisałam ten post bo uważam, że ten pan na to zasługuje. Zresztą zawsze były tu o nim dobre opinie. Dołączam się. Po weselu napiszę więcej.
przylaczam sie do tego!!
Mialam go na swoim weselu i jest wspanialy. Wszyscy szaleli na parkiecie, do tego pelna kultura.
Oprocz tego ze puszcza muzyke to jeszcze (jak powiedzial to nasz fotograf daje cos od siebie)
Fotograf i kamerzysta zgodnie stwierdzili ze takiego DJ jeszcze nie spotkali, wiec polecam na 100%
i do tego nie pije wiec nie trzeba sie martwic ze zacznie robi siare. Zabawy tez ma kulturalne i bardzo smieszne:)
Mialam go na swoim weselu i jest wspanialy. Wszyscy szaleli na parkiecie, do tego pelna kultura.
Oprocz tego ze puszcza muzyke to jeszcze (jak powiedzial to nasz fotograf daje cos od siebie)
Fotograf i kamerzysta zgodnie stwierdzili ze takiego DJ jeszcze nie spotkali, wiec polecam na 100%
i do tego nie pije wiec nie trzeba sie martwic ze zacznie robi siare. Zabawy tez ma kulturalne i bardzo smieszne:)
wymysla fajne konkursy, ja np mialam 'taniec z gwiazdami" ktory okazal sie mega hitem bo bylo 5 par ktore tanczyly do kilku piosenek(kawalkow piosenek) super zabawa!!!
on ma duzo pomyslow ale my nie chcielismy wiecej.
Tak jak Majaki mowi super zabawa, i nie slyszalam jeszczezadnej negatywnej opini o nim wiec moge z czystym sercem polecic
to jest jego numer 602783626
on ma duzo pomyslow ale my nie chcielismy wiecej.
Tak jak Majaki mowi super zabawa, i nie slyszalam jeszczezadnej negatywnej opini o nim wiec moge z czystym sercem polecic
to jest jego numer 602783626
Bardzo ladnie napisane.
Ciekawe ze na ogol pojawia sie post ktory w temacie ma np. 4 pm polecamy !!! lub wlasnie dj Gucio ! i zaraz potem opis ze toswietny dj, ze wlasnie z wielkim trudem udalo mi sie zarezerwowac u niego termin bo on wlasciwie jest nieosiagalny i ze bardzo sie cieszymy itp ...itd ...Potem sie pojawiaja kolejne posty gdzie kolejne forumkowiczki rozprawiaja jaki to swietny wybor i ze nie tostrzal w dziesiatke ...ale jak przychodzi co do czego to sie nagle okazuje ze w opinii osob ktore naprawde zatrudnily danego podwykonawce to juz tak swietnie nie bylo np. watek:
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=402471&t=402471
Przychylam sie do opinii Tevye ze na tym forum poszczegolne firmy nakrecaja wlasna darmowa reklame, bazujac na naiwnosci tych forumowiczow ktorzy sie daja na to zlapac. Dobrzy DJ-je tutaj sie nie reklamuja.
Ciekawe ze na ogol pojawia sie post ktory w temacie ma np. 4 pm polecamy !!! lub wlasnie dj Gucio ! i zaraz potem opis ze toswietny dj, ze wlasnie z wielkim trudem udalo mi sie zarezerwowac u niego termin bo on wlasciwie jest nieosiagalny i ze bardzo sie cieszymy itp ...itd ...Potem sie pojawiaja kolejne posty gdzie kolejne forumkowiczki rozprawiaja jaki to swietny wybor i ze nie tostrzal w dziesiatke ...ale jak przychodzi co do czego to sie nagle okazuje ze w opinii osob ktore naprawde zatrudnily danego podwykonawce to juz tak swietnie nie bylo np. watek:
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=402471&t=402471
Przychylam sie do opinii Tevye ze na tym forum poszczegolne firmy nakrecaja wlasna darmowa reklame, bazujac na naiwnosci tych forumowiczow ktorzy sie daja na to zlapac. Dobrzy DJ-je tutaj sie nie reklamuja.
No przestan dj. Pewno mu zazdroscisz. Gucio jest rewelacyjny, ma komputer i jak zapuszcza muzyke z playlisty to potem moze przysiasc sie do gosci i bawic sie za frajer za kase mlodej pary. To prawdziwy dj, zna sie na wszystkim i gra super piosenki. Jak go ktos chce wynajac to musi go zarezerwowac co najmniej na piec lat wczesniej bo on jest po prostu rozrywany. A te jego konkursy, Taniec z Gwiazdami jest po prostu rewelacyjny, nikt nie wpadlby na taki superancki pomysl. Podobno na nastepnym weselu ma zamiar zalozyc kapelusz i chodzac miedzy stolami grac na bandzoli. Nie wiem jak wy dziewczyny, ale to dla mnie bomba. Jak byscie chcialy to moge podac do niego numer telefonu, ale szybko sie decydujcie bo zaraz nie bedzie mial wolnych terminow.
Uważam, że to forum jest właśnie po to. Można o coś zapytać lub kogoś polecić. gdyby nie to, że ktoś kiedyś napisał o nim, nie wiedziałabym o jego istnieniu. Byłam podpisać umowę i zdałam na bieżąco relację chciałam, żeby to pomogło komuś kto się zastanawia nad wyborem. Nie życzę sobie, żeby ktoś mówił, że robię to z polecenia.