Widok

dj dj dj dj dj help!!!!!!!!

Wesele Temat dostępny też na forum:
bardzo bardzo pilnie poszukuje sprawdzonego DJ .Mielismy puszczac muzyke z mp3 ze wzgledu na brak kasy ale teraz wszyscy nam odradzaja bo ktos ta cala impreze musi przeciez poprowadzic .Najgorsze jest to ,ze kazdy z ktorym gadalam zadal od 800-1500 zl A TO ZDECYDOWANIE NIE NA MOJA KIESZEN!!!Blagam o rade jesli znasz kogos tanszego to pisz (slub mam za 2 tygodnie )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

odradzam

nia znam niestety zadnego dobrego i taniego ale na pewno nie polecam dj z amazonki spiepszyl moim znajomym cala impreze
To telefon do dj, który gra w Metrze tel604382162 Zadzwon i pogadaj z nim - widziałam wesele, na którym goście nie schodzili z parkietu. Powodzenia !
Dzieki na pewno zadzwonie!Pozdrawiam
800-1500 zł - to normalna cena, a nie jakaś wygórowana, po za tym jak chcesz znaleźć dobrego DJ na 2 tygodnie przed weselem - we wrześniu (no chyba, że masz wesele np. w czwartek)

Michał Czacharowski
www.avmedia.div.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wlasnie znalazlam wiec cuda sie czasem dzieja !
Dla mnie to cena jest wygórowana

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry