Widok
Zgadzam się- po co świadkowej bukiet??? U mnie na ślubie miałam dwóch świadków i Oni mieli butonierki, no i oczywiście Pan Młody:)))
Choć z drugiej strony- pamiętam jak będąc Świadkową na ślubie mojego brata całą mszę motałam się i nie wiedziałam co mam z rękoma robić...
Choć z drugiej strony- pamiętam jak będąc Świadkową na ślubie mojego brata całą mszę motałam się i nie wiedziałam co mam z rękoma robić...
Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm
Ja kupuję dla świadkowej wiązanke z różyczek którą potem zaniosę dla Matki Boskiej, ja mam bukiet z brudno różowych kalii i z eustomy. Butonierka dla Pana Młodego - kalia, a dla świadka - eustoma, tak poradziła moja kwiaciarka, by można było odróżnić Pana Młodego od świadka. A dla ojca też się kupuję? No jeśli będzie mnie prowadził do ołtarza to chyba też mu zamówię. Fajnie będzie wyglądało.
właśnie ci chciałam napisać beata i ty marudzisz że gruba jesteś!!! gdzie pytam? masz z*******ą figurę i jeszcze marudzisz kobieto, co zresztą widać na zdjęciu - figurę rzecz jasna
hrrr.... no jestem troche chudsza niż na tych zdjeciach z przed 2 lat
ale na tych co stoimy w 4 to akurat doskonale widać wszelkie moje mankamenty
czyli szerokie ramiona i wąskie biodra
troche mi sie ostatnio te ramiona wychudziły, bo sie głodze przecież,
ale i tak jestem za gruba
ja bym chciała być taka jak ty
tylko z moimi piersiami :)
ale na tych co stoimy w 4 to akurat doskonale widać wszelkie moje mankamenty
czyli szerokie ramiona i wąskie biodra
troche mi sie ostatnio te ramiona wychudziły, bo sie głodze przecież,
ale i tak jestem za gruba
ja bym chciała być taka jak ty
tylko z moimi piersiami :)
.
wiper, ja nie jestem już taka gruba
no ja wogule nie jestem gruba
ja po prostu mam co-nieco do zrzucenia
jak każda kobieta mam do siebie lakieś ale...
jakbym nie miała podbródka, to bym sie cieszyła
bo ja taka gruba to nie jestem, ale mam duzy podbródek, co wygląda, jakbym była cała grubsza niż jestem
no ja wogule nie jestem gruba
ja po prostu mam co-nieco do zrzucenia
jak każda kobieta mam do siebie lakieś ale...
jakbym nie miała podbródka, to bym sie cieszyła
bo ja taka gruba to nie jestem, ale mam duzy podbródek, co wygląda, jakbym była cała grubsza niż jestem
.