Widok
dlaczego dwulatek budzi się z płaczem?
hej,
co prawda córcia ma rok i 8m-cy ale do dwulatka jej blisko ;)
Nie wiem co się dzieje. Od jakiś 2tyg córcia budzi się w nocy z płaczem albo popłakuje przez sen. Dosyć szybko się uspokaja, ale nie zmienia to faktu że się o nią martwię. Podczas popołudniowej drzemki też potrafi się wybudzić i płakać.
Właściwie nie wprowadzaliśmy żadnych zmian w Jej życie, jedynie co to zrobiliśmy przemeblowanko w jej pokoiku.
Od jakiegoś miesiąca śpię z nią na dużym łóżku bo sama w swoim łóżeczku już nie chce a samej jej na dużym łóżku nie zostawię bo raz mi spadła w nocy.
Nie wiem co tu zrobic???
co prawda córcia ma rok i 8m-cy ale do dwulatka jej blisko ;)
Nie wiem co się dzieje. Od jakiś 2tyg córcia budzi się w nocy z płaczem albo popłakuje przez sen. Dosyć szybko się uspokaja, ale nie zmienia to faktu że się o nią martwię. Podczas popołudniowej drzemki też potrafi się wybudzić i płakać.
Właściwie nie wprowadzaliśmy żadnych zmian w Jej życie, jedynie co to zrobiliśmy przemeblowanko w jej pokoiku.
Od jakiegoś miesiąca śpię z nią na dużym łóżku bo sama w swoim łóżeczku już nie chce a samej jej na dużym łóżku nie zostawię bo raz mi spadła w nocy.
Nie wiem co tu zrobic???
myślę, że to na tle emocjonalnym...i chyba to nic dziwnego na tym etapie rozwoju...moja córka też tak ma ostatnio (2 lata, 2,5 m-ca)..nie jestem psychologiem ani żadnym znawcą ale słyszałam opinie, że dziecko w tym wieku przeżywa już to, co się wydarzyło w ciągu dnia, miewa sny, lęki itp...ja się tym nie przejmuje....