Widok
długość welonu?
Wymarzyłam sobie długi, ciągnący się welon do kościoła ale niewiem jaką długość wybrać. Pani w salonie powiedziała że 3,5 metrowy może być niewygodny ale boje się że przy 2,7 metra nie będzie już takie efektu...
A mierzyłaś obydwa? Przymierz i zobacz w którym Ci lepiej.
Im dluzszy tym mniej wygodny, no to logiczne, ale w tym dniu mozna sie poswiecic, to od Ciebie zalezy jak dlugi chcesz welon i jaki efekt chcesz osiagnac. Ja tez chce dlugi welon do kosciola ale nie mam pojecia jak dlugi, musze sie w nim zobaczyc i wtedy zdecyduje.
Im dluzszy tym mniej wygodny, no to logiczne, ale w tym dniu mozna sie poswiecic, to od Ciebie zalezy jak dlugi chcesz welon i jaki efekt chcesz osiagnac. Ja tez chce dlugi welon do kosciola ale nie mam pojecia jak dlugi, musze sie w nim zobaczyc i wtedy zdecyduje.
Myślę, ze nie ma różnicy większej przy welonie powyżej 2,5 metra
a efekt jest oszałamiający, większość klientek, którym szyję welony zamawia 3 - 5 metrów, a do tego drugi welon, taki do pasa już na samo wesele (żeby nie przeszkadzał w tańcu)
osobiście tez uważam ze ładniej wyglądają 2 osobne welony, niż welony łączone (długi z krótkim) i szybciej zmienić welon z długiego na krótki niż bawić się w odczepianie tych welonów, jeśli są złączone.
(dla zainteresowanych)
welon 3 metry 190zł
4 metry 230zł
5 metrów 270 zł
pozdrawiam
a efekt jest oszałamiający, większość klientek, którym szyję welony zamawia 3 - 5 metrów, a do tego drugi welon, taki do pasa już na samo wesele (żeby nie przeszkadzał w tańcu)
osobiście tez uważam ze ładniej wyglądają 2 osobne welony, niż welony łączone (długi z krótkim) i szybciej zmienić welon z długiego na krótki niż bawić się w odczepianie tych welonów, jeśli są złączone.
(dla zainteresowanych)
welon 3 metry 190zł
4 metry 230zł
5 metrów 270 zł
pozdrawiam
niestety w salonie w którym kupuje suknie jest tylko jeden długi welon i nie mam możliwości przymierzenia innych długości ponieważ reszta jest na zamówienie :( ale macie racje, zamówie ten 3,5 metra :)
5 metrowy welon - to dopiero musi być efekt niesamowity:):)
5 metrowy welon - to dopiero musi być efekt niesamowity:):)
fenomenalny ten welon! jakiej dokładnie był długości? i ile u Chaberku u Ciebie kosztuje takie cudo?:)
zawsze mozesz kupić taki do ziemi - już mierzony z suknią i butami wiec ok. 2m
ewentualnie mieć długasny do kościoła i na plener a na weselu drugi krótszy
ewentualnie mieć długasny do kościoła i na plener a na weselu drugi krótszy
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

ok w takim razie czekam na info:) czy jest u Ciebie możliwość przymierzenia welonów?