Widok

do Pacjentek dr. Zinkieiwcza:)

Przymorze Małe Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mam pytanie odnośnie usg jak jest wykonywane w przychodni na przymorzu gdzie Pan dr pracuje. Na jakim sprzęcie robi usg czy to stare czy raczej nowe urządzenie:)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak chiodzilam do niegio w zeszlym roku to nie mili usg chodzilam do niego prywatnie do endo-medu polecam.
W przychodni na jagielońskiej w jego gabinecie nie ma usg , jak chcesz wykonać na fundusz to on Ci daje skierowanie, i na parterze są usg, ale to wykonują już inni lekarze. Jak ja byłam w ciąży to na wizyty chodziłam do niego do przychodni, a na usg do niego do endomedu.
Potwierdzam - jak zaczął prowadzić moją ciąże, to zaraz na pierwszej wizycie, jak tylko zasugerował usg, to na moje pytanie - gdzie najlepiej zrobić usłyszałam od niego odpowiedź, że może polecić Endomed (gdzie sam pracuje) albo dr. Grzybowskiego (i dał mi nr tel). Chodziłam do Endomedu, do Zinkiewicza. Z tego co wiem, tamten sprzęt jest niezły. Tego z przychodni na Jagiellońskiej raczej nie polecał :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

Gdzie kupię duże kartony? (19 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

do góry