Widok

do betiblue

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Betiblue, wiem że masz już swoją Rubi. Czy mogłabyś powiedzieć mi, czy kupiłas ją nową czy używaną, a jeśli nową to gdzie i za ile? I czy informacje o przecenie w grudniu lub styczniu w Poznaniu są potwierdzone? W Warszawie chcą za nią 800 EUR i nie są pewni, czy da się sprowadzić, w porównaniu do podanej przez Ciebie sumy 2250 to mało zachęcające.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozumiem Ciebie doskonale , dlatego tak szybko kupiłam sukienkę chociaż ślub mam 30 czerwca , patrzyłam na kolekcje 2006 i aż tak drastycznie nie różni sie od 2005 chodzi mi oczywiśćei o linie Hiszpańską. Dzisiaj idę na nocke więc mam 12 godzin , aby coś Ci poszukać :) :) :) ten forum to mój jedyny nałóg mój już na mnie krzyczy, kiedyś było allegro non stop kupowalam a teraz to :)

pronovias rubi, la sposa 5848. Generalnie cos podobnego do Twojego cudenka!Przegladalam wiele katalogow i nie podobaja mi sie zadne inne sukienki...Wiesz cos o tym;)
Monia z jakiej firmy mam Ci szukać sukienki ? czy Pronovias , La sposa itp.

Beata!A moze ty mi pomozesz w poszukiwaniach,bo chyba to lubisz?;)
Juz opadam z sil i trace nadzieje.Mam 170 cm wzrostu i nosze rozmiar 38.Jesli bedziesz przegladala oferty i wpadnie Ci cos w oko,to daj znac-dobrze?Pozdrawiam Cie najserdeczniej!
Ja swoją Rubi muszę skrócić wersja orginalna była 180 - dziewczyna , która mi sprzedała miała 170 , a ja muszę skrócić do 160 :) fajnie co

Pozdrawiam i będe szukać coś dla Ciebie.

Pa pa pa

aha, i jeszcze trzeba niestety pamiętać, że bez obcasa mam 176,5 cm - a co znajdę la sposę np. na allegro to 1,60 :(
Jak tylko znajdziesz będę bardzo wdzięczna za info. Ja znalazłam kilka, ale labo okazały sie niekatualne, albo nie doczekałam się jeszcze na odpowiedź. Jedno w miarę "świeże" ogłoszenie jest też na forum gazety, ale dziewczyna nie odpisuje na posty, ani na maila. Znalazłam też niejaką sylwię słoneczko, która na zdjęciu wystawiła la sposę 5848, a pisze o rubi - też się jeszcze nie odezwała. Pozdrawiam serdecznie.
Cześc kupiłam Rubi z allegro (jechałam aż do Warszawy na przymiarkę) kupiłam w cenie 1700 dostałam do tego welon z firmy Pronovias oraz piekne buciki. Sukienka była jak nowa ponieważ nie było tradycyjnego wesela.
Ja strasznie chciałam mieć Pronovias Tamarit jest identyczna jak Rubi (lecz Rubi jest piekniejsza bo z przodu ma koronkę ) więc jak dzwoniłam do salonów Madonna to tylko w Krakowie mi powiedziano , że będzie przecena pod koniec grudnia (pytałam się o Tamarit) powiedziano mi że będzie kosztować coś w okolicy 2500 . Dwa tygodnie temu dziewczyna z Krakowa sprzedawała sukienkę identyczną jak Rubi lecz była to firma La Sposa (też mają piękne materiały i koronkę ) to chciała za swoją 1500.

Jak Ci zależy na Rubi to mogę Ci szukać na allegro jak coś znajde to odezwe sie :) pracuje czasami w nocy to mam czas przed kompem aby poszperać na allegro.

Pozdrawiam Beti

podciągam
do góry