Widok
do betiblue
Betiblue, wiem że masz już swoją Rubi. Czy mogłabyś powiedzieć mi, czy kupiłas ją nową czy używaną, a jeśli nową to gdzie i za ile? I czy informacje o przecenie w grudniu lub styczniu w Poznaniu są potwierdzone? W Warszawie chcą za nią 800 EUR i nie są pewni, czy da się sprowadzić, w porównaniu do podanej przez Ciebie sumy 2250 to mało zachęcające.
Cześc kupiłam Rubi z allegro (jechałam aż do Warszawy na przymiarkę) kupiłam w cenie 1700 dostałam do tego welon z firmy Pronovias oraz piekne buciki. Sukienka była jak nowa ponieważ nie było tradycyjnego wesela.
Ja strasznie chciałam mieć Pronovias Tamarit jest identyczna jak Rubi (lecz Rubi jest piekniejsza bo z przodu ma koronkę ) więc jak dzwoniłam do salonów Madonna to tylko w Krakowie mi powiedziano , że będzie przecena pod koniec grudnia (pytałam się o Tamarit) powiedziano mi że będzie kosztować coś w okolicy 2500 . Dwa tygodnie temu dziewczyna z Krakowa sprzedawała sukienkę identyczną jak Rubi lecz była to firma La Sposa (też mają piękne materiały i koronkę ) to chciała za swoją 1500.
Jak Ci zależy na Rubi to mogę Ci szukać na allegro jak coś znajde to odezwe sie :) pracuje czasami w nocy to mam czas przed kompem aby poszperać na allegro.
Pozdrawiam Beti
Ja strasznie chciałam mieć Pronovias Tamarit jest identyczna jak Rubi (lecz Rubi jest piekniejsza bo z przodu ma koronkę ) więc jak dzwoniłam do salonów Madonna to tylko w Krakowie mi powiedziano , że będzie przecena pod koniec grudnia (pytałam się o Tamarit) powiedziano mi że będzie kosztować coś w okolicy 2500 . Dwa tygodnie temu dziewczyna z Krakowa sprzedawała sukienkę identyczną jak Rubi lecz była to firma La Sposa (też mają piękne materiały i koronkę ) to chciała za swoją 1500.
Jak Ci zależy na Rubi to mogę Ci szukać na allegro jak coś znajde to odezwe sie :) pracuje czasami w nocy to mam czas przed kompem aby poszperać na allegro.
Pozdrawiam Beti
Jak tylko znajdziesz będę bardzo wdzięczna za info. Ja znalazłam kilka, ale labo okazały sie niekatualne, albo nie doczekałam się jeszcze na odpowiedź. Jedno w miarę "świeże" ogłoszenie jest też na forum gazety, ale dziewczyna nie odpisuje na posty, ani na maila. Znalazłam też niejaką sylwię słoneczko, która na zdjęciu wystawiła la sposę 5848, a pisze o rubi - też się jeszcze nie odezwała. Pozdrawiam serdecznie.
Rozumiem Ciebie doskonale , dlatego tak szybko kupiłam sukienkę chociaż ślub mam 30 czerwca , patrzyłam na kolekcje 2006 i aż tak drastycznie nie różni sie od 2005 chodzi mi oczywiśćei o linie Hiszpańską. Dzisiaj idę na nocke więc mam 12 godzin , aby coś Ci poszukać :) :) :) ten forum to mój jedyny nałóg mój już na mnie krzyczy, kiedyś było allegro non stop kupowalam a teraz to :)