Widok

do emi81

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak tam Wasze przygotowania?! bo my mamy w ten sam dzień a wydaje mi się, że jesteśmy daleko w polu :)
dziś idziemy odbierać zamówioną wódkę a dopiero wczoraj mieliśmy pierwsze poradnictwo rodzinne - drugie za dwa tygodnie i myślę, ze na tym się skończy - bo zabraknie czasu na trzecie spotkanie (na szczęście)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Emi o której godzinie masz ślub?! bo my o 15
Faktycznie kochany :))

My mamy wesele w Livalu w Brzeźnie.

Pozdrawiam
Emilia

ale ten salon w krewetce to podobno kicha :)
- jest drugi w pasażu chyba Gabrieli - to chyba tam spróbuje :)
a Wy gdzie macie wesele?

aha! kupiłam tradycyjnie Ferrero Rocher - a Dziadek zrobił mi wszystkie druciki (kochany!!!!) - a rozsadzenie gości to jeszcze musi poczekać bo ciągle czekamy na ostateczne potwierdzenia - i wtedy zaczynam drukować winetki
Ja pochodze z Mazur i tez bylam przygotowana na to, ze zapowiedzi pojda do mojej "starej" Parafii na szczęscie Ksiadz postawowił, ze tylko tutaj w Gd. "bęziemy wisieć" :)) z uwagi na moje zamedlowanie od lutego. UFFF.

A napisz proszę gdzie kupowaliście cukierki na winietki i czy one dotyczą, podziału miejsc ?
Dziękuje z góry za info:))

Z tym fryzjerem faktycznie zagwozdke masz:) Jean Luis David jest przy głównej( przy Krewetce), a moze Carefour tam chyba łatwo trafic....

z garniturem kiepsko :) mój sie uparł, że jeszcze schudnie do ślubu i na razie tylko szukamy ciekawych garniturów :)
a nasze zapowiedzi to już dawno poszły - zaraz po spisaniu protokołu u księdza - nie czekał na nic :) tylko, że mój mieszka na południu Polski i tam też musieliśmy dać zapowiedzi a jeszcze ich nie odebraliśmy :)
ja też mam tworzyć ten wykre na poradnie ale nie wiem jak to zrobie kiedy nawet jednego cylku mi nie obejmie :)
a tak poza tym to:
- na próbną fryzurę i balejage jestem mówiona dopiero pod koniec września
- nie wiem co z paznokciami :)
- zawiadomienia ciągle "sie robią"
- winetki też
ale za to mam już cukierki do winetek :)))))

p.s. ślub mamy w Straszynie a wesele w hotelu Orle w Sobieszewie

aha! jeszcze zapomniałam, że znajomi z południa chcą żebym załatwiłą im fryzjera w Gdańsku a ja nie mam pojęcia gdzie to zrobić :) (pięć osób, które kompletnie nie znają Gdańska :))))
Beatko a gdzie macie slub i wesele?

Cześć:) Poźno te drugie spotkanie.. Ja najbardziej bałam sie o to czy zapowiedzi bedą "wisiały" 3 tygodnie.. gdyz była obawa,ze bez poradnictwa Ksiadz moze ich nie wywiesic :( A do konca poradnictwa( kalenadrzyka) zaostał jeszcze tydzien... Na szczescie zapowiedzi juz poszły.

Moze napisze co zostało do zrobienia:
-kupic wszystkie napoje włacznie z alkoholem,
- makijaze i fryzura próbna
- tance, ( 3 spotk.)
- rozsadzenie gosci
- dokonczyc poradnictwo
- spotk. z Księdzem
- dac zawiadomienia
- zamówićc kwiaty
- znależć nocleg dla kochanej ;) rodziny Pana Młodego
- spowiedz x 2 !!!
- spisac umowę na halkę
-kwiaty kościół
i juz nie pamiętam co jeszcze ....

niestety yeraz nie bedzie mnie przez 7 dni, takze czeka mnie sporo pracy od 1 wszego ...

Daj znac jak tam kupno garniuturu:)

Pozdrawiam
Emilia

do góry