Widok

do góralki

Wejherowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Góralko, widze że miesiąc temu rodziłaś w Wejherowie, a ja się tam szykuję za jakieś 4 tygodnie i wyciągam wszelkie mozliwe informacje od tych, które juz są po :) Mogłabyś coś napisać, czy jesteś zadowolona? Jak wygląda opieka, jak sale porodowe i poporodowe?? No i jak to jest z ta opłatą nielegalnie pobieraną za poród rodzinny, musiałaś płacić przed czy po i czy to faktycznie jest obowiązkowe??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej pisze z góralka smsy. Widzę że nie odpisuje na forum więc napiszę to co mi opowiadała. Miała poród rodzinny. Po porodzie leżała na sali z jedna lub dwiema kobietami. Płacisz przy wyjściu ze szpitala. Jeśli nie zapłacisz nie dostaniesz wypisu. A resztę może Goralka dopisze. Pozdrawiam
image

image
dziękuję za odpowiedź :)
Góralko, jak się pojawisz, to liczę na obszerna relację
hmm.....z tego co wiem to przy porodzie rodzinnym lezy sie na sali samemu plus osoba towarzysząca dla ktorej jest lozko.tak lezaly tam dziewczyny.ja nie mialam porodu rodzinnego a lezalam na sali dwuosobowej:)
image
Sala jednoosobowa tylko jaki za nia zaplacisz ;))
image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
no wlasnie.i z tego co wiem jest to obecnie 350 zl.tak placily dziewczyny jak ja lezalam.
image
świetnie, sala 350, poród rodzinny 250 i ewentualne znieczulenie 600, toż to cała pensja w niektórych przypadkach
caly urok naszego kraju....:P
image
witaj!! poród rodzinny-250zł-po porodzie sala 3 osobowa w standardzie, jeśli chcesz aby mąż został z tobą kupujesz pokój -350 zł -już nie sumują opłat tylko 350zł a nie jak piszą 250+350-ale pokój jest jeden i jak będziesz rodził może być zajęty i wówczas nici z pokoju. Moje wrażenia hmmm poród miałam wg mnie ciężki ale oceniając siebie nie jestem twardzielką. Sale porodowe wg mnie na wysokim standardzie, można korzystać z prysznica, który mi osobiście przynosił ulgę, worek, krzesełko. Sala jest przede wszystkim duża, estetyczna, przestronna. Po porodzie przechodzisz do sal poporodowych 3 osobowych-ciasne, małe i zawsze panuje zaduch. Okno ciężko otworzyć bo tej co leży przy nim wieje-i cóż mi najbardziej doskwierał nie wiem jak to nazwać "ranny dryl" już o 7 myją sale, za chwilkę położna wrzeszczy, szybko szybko-pod prysznic, przebrać się, rozebrać dziecko. Ja akurat nie miałam nawet siły wstać z łóżka a w takim tempie to w ogóle,dziecko wyło a ja nie mogłam go uspokoić bo "pod prysznic" za nim sie doczołgałam to mały zanosił się płaczem.
image
tez mnie to wkurzalo.wpadaly jaj jakies gestapo bo ordynator przyjdzie i sie boja o swoje tylki...
image
dobrze to ujęłaś zabrakło mi słów ale tak to odczułam!!
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry