Widok

do mAc801, Hyo, lestek

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny doradźcie jakie dodatki będą najodpowiedniejsze do sukni Kristi. Co będzie pasowało jako okrycie wierzchnie (ślub mam we wrześniu więc może być zimno), jaki rodzaj welonu, bo uparłam sie że musui być ;), jakie kwiatki, fryzurka, biżuteria?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=472188&t=467008 poczytaj, popatrz tutaj :)

To może ja zacznę :)))
Miałam ślub w maju i chociaż nie było bardzo gorąco, nie wypożyczyłam żadnego bolerka (bo przebijały koronkowe rękawki), ani szala (bo krawcowa powiedziała, że mi spadnie, bo w jednej ręce bukiet, w drugiej dłoń pana młodego...). Pewnie ci nie pomogłam, ale piszę jak było...

Jeśli chodzi o welon, to miałam uszyty krótki, do ramion - mgiełka, ale na szczęście zapomniałam go zabrać do fryzjera i zostałam z wpiętymi we włosy konwaliami. Miałam małe cyrkonie w uszach, a na szyi delikatny łańcuszek z kryształkiem swarowskiego. i to chyba wszystko

Poniżej wklejam zdjęcie dziewczyny, które znalazłam w necie - ma welon z tą samą koronką co suknia (chyba), więc może taki?
image
image

Powodzenia! daj znać co wymyśliłaś...

wydaję mi się że jednak ten welon na zdjęciu jest za długi i chyba krótka mgiełka bardziej by pasowała :] Co do bolerka to chyba masz rację że nie będzie pasowało, miejmy nadzieję że 5 września będzie ciepło :) A masz może zdjęcie swojej fryzurki? mogłabyś mi przesłać?
image
image

tak wygladala moja Kristi:)
pozdr
Slub byl we wrzesniu, nie mialam bolerka ani szala...emocje byly takie ze nie potrzebowalam niczego:)
mialam orginalny welon - z ta sama koronka co suknia - wygladalo to bardzo ladnie:)
poza tym delikatna zlota bizuteria, we wlosach mini rozyczki herbaciane...

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry