Widok
do mam ponad 2 letnich chlopcow, wstydliwy problem
witam, mam pytanie o siusiaka...czy to normalne zeby penis w trakcie siusiania tak pecznial? tak jakby puchl, ?siusia normalnie, nie przerywanie ale strasznie sie powieksza , czy to normalne? oraz pytanie o sciaganie napletka, jak czesto to robicie i jak mocno? chce sie dowiedziec zanim poszukam jakiego urologa, bo moze to normalne w tym wieku, dodoam ze od 2 tyg uczymy go siusiania na wc z dobrym skutkiem
z niczego:( po prostu jedym chłopcom sie tak robi , moze za malo sciagalm napletka, mam nadzeje ze wystarcza tylko masci , poki co szukam chirurga ktory mnie szybko przyjmie
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
dzieki:) wiem ze to jest jakas wielka straszna choroba ale trzeba to wyleczyc i tyle a im szybciej tym lepiej:) szczerze to siusiak wyglada jak dynia:( w trakcie siusiania
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
witajcie, obiecalam ze dam znac, chirurg stwierdzil calkowicie nie sachodzacy napletek:( , mamy masc stosowac do piatku i na kontrole, mamy sie nastawic na zabieg bo przy takich mocno nieschodzących napletkach trzeba bedzie naciac:(, poki co nie widze jakiejś poprawy
mamtu w piatek wieczorem pierwszy raz posmarowalam, martwie sie tylko czy pozniej nie bedzie go bolalo przy siusianiu , bo mi sie malec zablokuje na wolanie a tak juz mu ladnie idzie
A chirurg twierdzi, że zabieg jest konieczny już i teraz? Bo może da się z tym jeszcze trochę poczekać, aż "kontrolowanie siusiania" się unormuje?
Swoją drogą - trochę mało czasu macie na to, żeby maść zaczęła przynosić efekty. Chyba, że to tak szybko powinno działać. Bo jak rozumiem - dwa tygodnie i koniec, tak?
Swoją drogą - trochę mało czasu macie na to, żeby maść zaczęła przynosić efekty. Chyba, że to tak szybko powinno działać. Bo jak rozumiem - dwa tygodnie i koniec, tak?
hej, masc nazywa sie diprogetna, dzisiaj widze ze jest lepiej, zaczyna schodzic i to dosc mocno takze moze do piatku sie uda :)
polecam dr Komasare.przyjmuje w swiss. trafilismy do niego gdyz inni lekarze mowili nam ze potrzebny zabieg.,obyło sie bez:)))
my stosowalismy ta masc 2 tygodnie dzis lekarz kazał odstawic .ale juz codziennie az synek nauczy sie sciagac napletek sam mam mu sciagac napletek ale delikatnie nie od razu cały.najperw troszke -przytrzymac-puscic potem troszke wiecej znowu przytrzymac-puscic-potem znowu troszke wiecej itd. jesli od razu sciagniesz mocno i gwałtownie skorka peknie zrobi sie blizna ktora obkurczy skorke i bedzie powodowac bol.codziennie mam przemywac gazikiem z rumiankiem.na kniec pozmarowac np mascia posladkowa,lub zwykłym linomagiem.jesli nie bede tego robic napletek znowu sie przyklei.
pozdrawiam
my stosowalismy ta masc 2 tygodnie dzis lekarz kazał odstawic .ale juz codziennie az synek nauczy sie sciagac napletek sam mam mu sciagac napletek ale delikatnie nie od razu cały.najperw troszke -przytrzymac-puscic potem troszke wiecej znowu przytrzymac-puscic-potem znowu troszke wiecej itd. jesli od razu sciagniesz mocno i gwałtownie skorka peknie zrobi sie blizna ktora obkurczy skorke i bedzie powodowac bol.codziennie mam przemywac gazikiem z rumiankiem.na kniec pozmarowac np mascia posladkowa,lub zwykłym linomagiem.jesli nie bede tego robic napletek znowu sie przyklei.
pozdrawiam
witajcie, poszlismy wczoraj na szczepienie do pediatry i pani powiedziala ze bron Boze nie mamy isc do chirurga dzisiaj bo ta masz dziala po 2 tyg, takze nie poszlismy , stosujemy dalej i widac poprawe, a tak pewnie dzisiaj by mu naciela i biedny by sie meczyl