Widok

do miłośniczek butów EMU

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny w tym roku planuje zakupić właśnie te buty na zimę po raz pierwszy i mam pytanie czy kupić te tańsze
http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-18851-Buty-Emu-Stinger-Hi-W10001-Black.html

czy warto jednak dołożyć i zakupić te
http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-47144-Buty-EMU-Australia-Platinum-Stinger-Hi-U10001.html

może nie jest wielka róznica w cenie, ale cena i tak jest mega wysoka, a może wystarczy te tańsze, czy macie, jeśli tak to które i czy rzeczywiście dobrze sprawują się zimą, drugie pytanie gdzie w trójmieście mogę je zobaczyć żeby przymierzyć, bo nie jestem pewna co do rozmiaru
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
dotyczy pyt ziuzik
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
powiem za co te paluchy w dół..zazdrość
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
od poniedziałku w biedronce macie piekne "emu" w przystepnej cenie :D

image
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
W GB sa na -1 pietrze w sklepie razem z conversami i jest jeszcze jeden obuwniczy w GB gdzie maja buty Tommy H. Ugg i Emu chyba na +1 pietrze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie w trójmieście je można zobaczyć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bzdura, chyba ktos wam wcisna podrobki w cenie oryginalu. moje emu maja juz 5 lat i gdyby nie jasny kolor ktory niestety od pluchy zrobil sie po prostu brzydki bylyby idealne, oryginaly nie maja z kartonu podeszwy, mozesz chodzic po zaspach godzinami i ani nie bedzie Ci zimno ani mokro. za to kupilam rok temu wlasnie jakas podrobe za 150 zl i od samego poczatku przemakaja i jest w nich zimno, a podeszwa sie odkleila...
]image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja mam juz 3 sezon Emu (tylko nizsze) i nic z podeszwa sie nie dzieje :)
Cała zime w nich przechodziłam , bardzo ciepłe i wygodne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wg mnie duzo lepsze od EMU sa UGG. Sprawdz sobie. Mialam EMU jeden sezon. A teraz UGG szykuja sie na czwarty. Piore w pralce i nic sie z nimi noe dzieje. Polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
No wlasnie Emu maja beznadziejna podeszwe, o tym mowie. Lepiej sprawdzic najpierw na zywo, bo szybko traca ksztalt i wyglada to okropnie. Ja kupilam jakies podroby za 150zl i sluzyly mi 2 sezony a nie miesiac...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
a ja chce właśnie kupić oryginał, żeby nie mieć rozkłapiochów i żeby spełniały swoją funkcję hehehe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie rozumiem za co te paluchy w dół, zadałam pytanie chyba dość normalne skoro nigdy takich butów nie miałam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja od Emu wole podroby z porzadna podeszwa. Zaplacisz tysiaka i za miesiac masz rozklapiochy bo podeszwa z kartonu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ciemieniucha - skuteczne metody (51 odpowiedzi)

Może doradzicie coś skutecznego na ciemieniuchę. Moja mała ma na środku główki cały placek....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (27 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Kuchnia (41 odpowiedzi)

Witam. Właśnie wykańczamy mieszkanie i będziemy robić kuchnię. Czy możecie polecić firmę, która...

do góry