Widok

do olenka-21 HOTEL ADRIA

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej widziałam że będziesz mic wesele w hotelu adria czy to ten w rumi? na ich stronce maja tylko zdj.z wewnątrz masz jakieś namiary jak to wygląda z zewnatrz , czy jest ogródek albo taras? dzięki za wszelkie info!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no hej andzia,sorki ze dopiero teraz pisze,ale nie zauwazylam wczesniej..a jesli chodzi o ten hotel,to tak,to jest ten w rumi (on jest na tyłach hotelu falko). wiesz,z nim to jest taka sytuacja ze on jeszcze nie jest "skonczony" tzn w srodku maja juz wykonczone,na zewnatrz on jeszcze nie jest otynkowany :) ja mam juz od nich menu i w ogole.jak masz jakies szczegolowe pytankaa to pisz :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
My również byliśmy oglądać ten hotel i znajduje się on za hotelem Faltom nie Falko czyli graniczy z Castoramą i torami SKM. Na razie otoczenie i sam hotel nie robią dobrego wrażenia natomiast w środku jest dość ładnie.Mnie zniechęciły brak klimatyzacji (nawet wentylacji) , parę wieszaków zamiast szatni oraz pojedyńcze toalety.
oj fakt nie falco tylko faltom,pomylilo mi sie :P

dzięki za info podjade tam zobaczyć .. ;-) wesołych świątek!!

dzieki andzia, tobie tez wesolych swiat :) a na kiedy planujesz slub?

w maju pod koniec ..niby pechowy miesiąc ale co tam ;-)

przyszlego roku tak?? ja tez chcialam w maju ,ale mi sie terminy na uczelni nie zgraly..maj fajny miesiac :)

do góry