Widok

do puszystych panien młodych a raczej juz mezatek.....

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
chciałabym prosic abyscie podały salony skad kupowaliscie/ wypozyczałyscie/ szyłyscie suknie slubne.............lub macie krawcowe ktore wam szyły wasze cudenka oraz opis czy byłyscie zadowolone no i namiary na wasze krawcowe lub salony:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Salon Agnes- reklamować chyba nie trzeba :)
Byłam baaardzo zadwolona z obsługi i wykonania :)
image

PODBIJAM
image
Tasia jakies fotki masz?:) swego cuda?:)
image
Tasia a w tym salonie ci szyli na wymiar? czy mieli w twoim rozmiarze? jesli szyli to jak z prymiarkami było? wciskałas sie i tylko patrzałas jaki fason? i na podstawie tego wybierałas jaka maja ci uszyc?
ja swoją kupiłam w salonie Etienne w Gdańsku Osowej. Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nika_22 czyli w tym salonie co kupiłas były sukienki na twoj rozmiar? a jaki masz rozmiar? czy tam ci szyli na twoj rozmiar?
jakbym mogła jeszcze prosic zebyscie wkleiły fotki waszych sukienek na was (moze byc bez twarzy tylko sylwetka)
mojego rozmiaru nie było, mierzyłam 44 co dało ogólne pojęcie jak będę wyglądać
no właśnie.. ciekawa jestem jak mierzyłyście sukienki. Ja mam rozmiar 40 i mam problem, bo tam gdzie byłam standardowo mieli 36/38. Fakt,ze coś by się znalazło w rozmiarze 40, ale nie to co mi sie podobało. Na weselniku tez raczej sukni uzywanej nie znajdę, bo większość 36/38 albo jeszce mniejsze. Czas iść na diete ;)
bez problemu można zamówić większy rozmiar

a to moja już na mnie, tylko nie mam biustonosza ubranego wiec gorset nie leży do końca dobrze

image

image
nika_22 czyli w tym salonie były w sumie sukienki do rozmiaru 44? ale mało czy dosc wybor był? a masz moze jakis tel do tego salonu? albo adres? albo moze jaks stronke masz tego salonu?
nika_22 fajna ta twoja sukienka. talie ładnie pokazuje.
w tym rozmiarzenie było za dużego wyboru,
www.etienne.pl

jeżeli spodobałaby ci się moja to zapraszam, po 19.09 na sprzedaż rozm. 46
dziekuję
miałobyć :nie było za dużego wyboru w rozm 44
JA CHYBa musze miec ramiczka... bez tego ani rusz;p
image
ja mam ramiączka do tej sukni, takie przypinane na haftki
nie dosc ze brzuch jest nie mały to jeszcze biust 85 F :(
image
to co ładne mam to nie bedzie widac:P nogi ;) chyba ze suknia mini bedzie:P
image
ja mam 85E :) więc napewno skorzystam z ramiączek
to jest dwu czy jedno czesciowa?
image
jednoczęściowa
tajemnica jest cena? :)
image
ja płaciłam 2.900zł , do kupienia za połowę ceny :)
nika_22 sukienka mi sie podoba ale rozmiar to mam troszke mniejszy od 42 do 44 zalezy jaki fason i firma bo wiadomo ze w ciuchach to roznie z rozmiarami bywa.....nieraz w 38 sie zmieszcze......a w sukniach slubnych to nie wiem jak jest z rozmiarami bo nigdy nie mierzylam. wesele mam dopiero za rok ale juz sie dowiaduje puki mam czas na spokojnie. i z ramiaczkami tez bym wolala bo biust mam 75E.
ja bym wolala chyba szyc za ta kase..
image
ja w sumie sama jeszcze nie wiem czy szyc czy kpowac czy wypozyczac...:( ale chyba najlepsze rozwiazanie moim zdaniem to szyc na pierwsze wypozyczenie i puzniej oddac do salonu bo po co suknia ma mi wisiec w szafie a z sprzedaza to cieszko jest bo na np allegro jest tego mase. a tak szyja dla ciebie tak jak ty chcesz a potem oddajesz i problem z głowy tylko cena nieraz moze byc kosmiczna ale czytałam w jakims watku ze ktos szył na pierwsze wypozyczenie za 1500zł.......och trzeba sie dobrze naszukac i zastanowic.
mysle ze do 1800 zł da rade:) od 1500-1800 :)
image
ja mysle ze tez w tej cenie da sie uszyc spokojnie i to pod własne wyobrazenia. tylko trzeba znalesc dobra krawcowa.........czego własnie najbardziej szukam.
jest ktos jeszcze? pewnie mezatki juz tak nie zagladaj:(
zpraszam moja suknie ślubna http://www.allegro.pl/item706697996_suknia_slubna_42_44_trojmiasto.html
Moja kiecka również na sprzedaż. Kupiona w Madonnie w Gdyni.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=703169725
up

podbijam ;)
image
ja miała suknie rozm 42-44 a też mam 75E. z przymiarką akurat jakos trafiłam - miała do przymierzenia rozm 42 wiec luzik, tyle ze suknia jechała z innego miasta ( tego modelu nie było w gdynii - demetrios 925) suknia jest do sprzedaży jakby coś :)
ale w sumie nie mierzyłam zbyt wielu sukni, bo wiekszosc nie spełniała podstawowych kryteriów tj posiadanie ramiączek lub szelki :)
tu jakby ktos chciał zobaczyc jest link http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-Demetrios-925-t116245.html?hl=demetrios 925#hl

tak czasami patrze po innych zdjeciach i kurcze, wydaje mi sie ze moja suknia nie wyglada na rozmiar 44,

ale to chyba o to chodzi, zeby wyglądało na mniej ;-)
lux83 moglabys mi rzysłac wiecej fotej twojej sukienki na martarrr3@wp.pl. bo tam gdzie podałas link sa 2 fotki. chciałabym bardziej z bliska przod sukienki.
ok, juz wysyłam - z przodu na górze ma poprzyszywane takie koraliki maleńkie, a góra tj stanik jest z takiego jakby gniecionego materiału. zerknij tez na stronie lisa ferrera na tą suknię bo tam najlepiej widac

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry