Widok

do tego potrzebni są studenci

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/studentke-jako-pomoc-w-domu-w-soboty-lub-ew-poniedzialki-100zl-na-reke-ogl4254054.html napisałąm ten wątek poniewaz mam juz dosc tego ze jestesmy tak traktowani, wyzej ogłoszenie pokazuje do jakich prac mozna wziasc studenta...co my jestemy jacys gorsi, nie dosc ze pracodawca płaci najmniejsze skladki to jeszcze problem bo chcemy sie kształcic, płaca marne grosze,umowa-zlecenie i najlepiej 30 lat stazu na danym stanowisku....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wszystko wiedzący Janeczek :))))
Wiele do powiedzenia na każdy temat :)
Wszędzie już pracował - nigdzie nie potrafi zagrzać miejsca. Mnie to nie dziwi !
Tylko po co pisze tyle głupot ?
Chyba to choroba , innego wytłumaczenia nie ma :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kaśka: zajmij się sobą, dobrze (np. swoimi małymi dziećmi) ??!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pewnie masz problem i to wielki z sobą !!!
Tylko nie widzisz tego !!
Ja natomiast obserwując twoje wpisy na tym forum, widzę to doskonale !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, pewnie dla Ciebie jestem staruszkiem. Ile Ty masz lat, żeby pytać o moje częste (i bez mej winy) zmiany pracy ?!! Mam nadzieję, że zrozumiesz retoryczną odp. (ang.): It's not your f...*** business. 'Każdy orze jak może'. EOT.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Student zaoczny ma najlepszą sytuacje na rynku.. Najlepsze są oferty skierowane do studentów zaocznych gotowych siedzieć osiem godzin dziennie na bezpłatnym stażu.. Pieniądze na drzewie nie rosną, a za studia zaoczne trzeba płacić..

Jak skończę studia to otwieram biznes i nie będę płakał.. Jak państwo mnie skłoni do płaczu to zwinę biznes i otworzę go na nowo w Singapurze, Dubaju czy nawet Bangkoku. I będę zatrudniał Tajów zamiast Polaków a tu będą się głowili że bezrobocie jest takie duże..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Janeczek , czy jest miejsce w którym jeszcze nie pracowałeś ?
Ty chyba masz ze 200 lat. z takim częstym zmienianiem pracy nie może być inaczej ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hill, obecnie w marketach raczej mniej niż 8 / 7 zł, tj. 6,20-6,50 netto. Wiem to z własnego doświadczenia. Głosujmy dalej tak jak ostatnio, ech...
ogłoszenie ze zdjęciem jest lepsze bo jak będzie widać na zdjęciu, że ktoś ma znaczną nadwagę to można przypuszczać że będzie mieć powolne tempo pracy a to w przypadku sprzątaczki jest kluczowe żeby miała siłę, kondycję i ogarniała na czas
ale jaja
prawca
A mnie wkurza to że muszę szkolić tych durnych studentów co przychodzą do mnie do pracy i liżą d*pę mojemu szefowi za 5zł bo nic innego nie umieją blokują tylko miejsce pracy wykwalifikowanemu pracownikowi który ma fach w ręku ale za 5zł do roboty nie przyjdzie, bo ma swój honor.A Ja się muszę męczyć z tymi baranami co w ogóle nie maja pojęcia o robocie i jeszcze ich niańczyć bo szef oszczędza a firma przez to schodzi na psy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli studiowałeś w OHP ? ;)
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill
Bzdura. Studiuję zaocznie, nie pamiętam żebym kiedykolwiek się spóźniła do pracy.
Studenci też rzadko stawiają na kasę, często wybiera się pracę za mniejsze pieniądze bo bardziej ceni się doświadczenie.
Ja studiuję na politechnice i mam 1 weekend wolny w miesiącu, do tego zajęcia zaczynają się już w piatek o 16ej. Więc jest ciężko o prace która nie kolidowałaby z zajęciami.

Studenci wcale nie mają lepiej, umowy tylko na zlecenie, pensja prawie zawsze to najniższa krajowa, urlop tylko bezpłatny więc się nie przeżyje jak się go weźmie.
Był i był bardzo pracowity.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
To widać Pan Halewicz nigdy studentem nie był ....,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A tu muszę się zgodzić:) Leniuchy i obiboki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
studenci to przewaznie lenie ktore do pracy sie spozniaja popalajace scierwa i typary z przerosnietym ego oczekaujace tylko kasy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak się kończy pedagogikę resocjalizacyjną czy inny tego typu pupny kierunek to nie ma się czemu dziwić ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
dokładnie, uzyskałam tytuł magistra, który tylko mi przeszkadza. Każdy pracodawca woli tańszego w utrzymaniu,choćby niedoświadczonego studenta, zeby mniej dać Państwu. moje kwalifikacje nikogo nie interesuja, lepiej, żebym studiowała albo byla niepełnosprawna, najważniejszy status. Jestem wykończona psychicznie,mam 5 letnie doświadczenie plus wykształcenie wyższe i 100 razy gorszą sytuację niż student na 1 roku
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry