Widok

do wsyztskich zmagających się z chorobą...

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
jakos taki mam refleksyjny dzień.... wczoraj dowiedziałam się, ż emoja koleżanka zaczyna zmagania z chorobą chodzącą do tyłu... to już piata wciągu ostatniego roku...;(:(...
NIe wiem już jak pocieszać, jak motywować... skąd to cholerstwo się bierze...
Nikogo nie oszczędza, młodych, starych, dzieci...
Dziewczyny, Alku.. dacie radę!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Do Współczującej: właśnie tak,to co napisałaś o braniu anty i rzekomych problemach z zajściem w ciąże po nich jest wyssane z palca. w moim otoczeniu jest mnóstwo kobiet ,które przez długie,długie lata brały anty i potem n ie miały NAJMNIEJSZEGO problemu z zajsciem w ciążę. kiedys poruszyłam nawet ten temat z lekarzem i on mi powiedział ,że sa to kompletne bzdury. Więc bardzo Cię proszę ,jeśli nie masz mocnych argumentów potwierdzających to co piszesz ,to nie wypisuj takich rzeczy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja to może zapytamy autorkę watku ile z tych jej znajomych brało anty ? a może to,że po po latach brania tabletek sa problemy z zajściem w ciążę to też wyssane z palca? bierz nikt ci nie każe nie brac a każdy ma prawo miec własne zdanie do niczego cie nie przekonuje przeciez.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Otto Warburg - nobel 1931 Dokładnie określił jakie czynniki mają największy wpływ na powstawanie raka. Polecam też do przejrzenia w necie : metoda Gersona, jak w 90 dni wyleczyłem raka , medycyna komórkowa, krzem ratuje zdrowie i rzycie ( YouTube) . Może coś się przyda . A jeszcze jedno poczytać o prawidłowym pH organizmu i o witaminach ogólnie a w szczególności o C i D. Jeszcze jedno kwas DCA.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
współczująca tablety anty wręcz zapobiegają nowotworom kobiecym, a nie je powodują. Nie wypowiadaj się jeśli nie bardzo się orientujesz w jakimś temacie, proszę Cię :) Jeśli chodzi o autorkę wątku, to nie musisz wspierać słownie, wystarczy że będziesz ze swoją koleżanką, to bardzo pomaga w takich momentach, czyjaś obecność, bliskość. Osoby po świeżej diagnozie i tak zazwyczaj wszystko widzą w ciemnych barwach, więc gadanie komuś chorującemu na nowotwór złośliwy, że wszystko będzie ok, jest mało pocieszające, bo jak ma być skoro śmierć zagląda w oczy. Obecność, obecność i jeszcze raz obecność, a rozmowy owszem, ale na inne tematy niż choroba.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak to jest po tabletkach anty i ta chemia wszedzie,przykre ale raka wszedzie coraz wiecej.co za swiat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
No z rakiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A teraz napisz po polsku,bo nic nie zrozumiałam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry