Widok

dobra kosmetyczka-Gdynia?

Witam. Może któraś z Was wie gdzie jest dobra kosmetyczka w Gdyni-najlepiej Główna lub Grabówek-będę wdzięczna za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Witominie w centrum Witawa, salon Madame i tam pani Małgosia :)
image

image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
polecam Gabinet Natalia, pracuje w nim Pani Mariola jest naprawdę rewelacyjna, chodzę do niej już od nastolatki, wygrała konkurs Ireny Eris. Gabinet ma w Gdyni koło hali w 2 wieżowcu-na bloku wielki zielony szyld. Ma tez stronę internetową.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
zgadzam sie, Pani Mariola jest bardzo dobra kosmetyczką i przy tym ciepła osobą, chodzę do niej już od lat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam.
A mogę prosić o nr tel. do P. Marioli?
Chylonia , Studio Body, P. Iwona - SUPER
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17
polecam P.Kasie aktualnie nie wiem w jakim gabinecie przyjmuje ale tez niektore mniejsze zabiegi robi w domu. Jest sympatyczna i delikatna:) podaje numer 608043694
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
PAni Bogusia- primavera na 10-litego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie byłam zachwycona pracą p. Iwony! niedbale i ciągle spózniona!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
to może napiszcie jeszcze za co jesteście takie wdzięczne polecanym kosmetyczkom. Ja np. chcialabym isc na kwasy i oczyszczanie twarzy. Z doświadczenia wiem, ze najlepsze są te które prowadzą male salony. Z racji przykladania sie do zabiegu i rewelacyjnych efektów terminy mają wypelnione i nie mają pootrzeby się reklamować.
W gdyni jestem od niedawna, ale koleżanki tu mieszkające kilka lat jeżdzą do swoich rodzinnych miejscowosci do sprawdzonych.(szcz, olszt, miastko)
pozdrowienia
m
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pani Agnieszka Afromagia Gdynia

Robi to z wielką pasją i wyczuciem. Super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
GDYNIA VIS A VIS DWORCA GŁÓNEGO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witaj! Właśnie odkryłam nowy salon w Gdyni Obłużu na ul. Bosmańskiej 118 super miejsce..wszystko nowiutkie! Obsługa miła i profesjonalna! A ręce pani kosmetyczki bajka!Ceny naprawdę niskie jak na taki salon! Polecam!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8
Pani Renia - ma salon kosmetyczny na morskiej koło Kauflanda (tam gdzie solarium hellada). Chodzę do niej od 2 lat, głównie właśnie kwasy i oczyszczanie plus zabiegi na dłonie. Jestem bardzo zadowolona - mam cerę bardzo problematycznmą bo cierpię na atopowe zapalenie skóry i to byl pierwszy salon, gdzie dobrano dobrze kosmetyki dla mnie.
Tu są namiary:
http://www.trojmiasto.pl/Gabinet-Kosmetyczny-o33341.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Przyłączam się do tego polecenia! Od pani Renatki zawsze wychodzę zadowolona, nareszcie moje problemy z cerą (trądzik) zniknęły i ktoś potrafił mi dobrać odpowiednie kosmetyki. Teraz salon jest osobno, nie z solarium i widać jak się rozwija- ciągle jakieś nowosci a i ceny nie są wygórowane.
Dziewczyny może polecicie kogoś z Gdyni,chodzi mi o ładny kształt brwi.
instytut estetyczny w Gdyni na ulicy Batorego ale od strony 3go maja. Pani Ani nie okresliłabym mianem kosmetyczki ale prof zw dr hab dbania o cerę. Ona nie mizia maseczkami, diamentową szlifiereczką... ona rozwiązuje problemy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziękuję bardzo za tak miłe słowa... :-))
www.instytut-estetyczny.pl
* Specjaliści od problemów z cerą ! *
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
donoszę, że po 2 latach używania różnych specyfików, wizyt u dermatologa, endokrynologa wystarczyły 4 wizyty w instytucie i problem trądziku znika w oszałamiającym tempie. Przewiduje lato bez podkładu i blizn :-) Dziękuję Pani Aniu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja od 3 lat korzystam z usług Pani Moniki przebyłam za nią pół trójmiasta, obecnie w Gdyni na Obłużu ul Cechowa w studiu Anny Lisewskiej.
Serdecznie polecam ta kobieta zna się na rzeczy, ma odpowiednie wykształcenie i ręce które leczą!
Polecam serdecznie
http://www.scarlet.com.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja ci moge odradzic mierna kosmetyczke w rococo za c.ch batorym krzywo przekuwa uszy nie dbale maluje pazurki starymi lakierami TRAGEDIA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Studio Wenus. Pracuje tam pani Marta, ja zjawiam się u niej co miesiąc. Gdynia grabówek 176/184 Morska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
polecam panią Ewę z gabinetu Selena na Cisowej, tutaj jest link http://www.trojmiasto.pl/Gabinet-Urody-SELENA-o37560.html
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Edit przy Świętojańskiej. Nowo otwarty gabinet. Wchodzi się na podwórko od strony Świętojańskiej (po lewej od pizza hut), jest szyld na różowym tle. Do pani Edyty chodziłam jeszcze zanim otworzyła ten gabinet. Szczególnie polecam na wizaż. Ceny są naprawdę przystępne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Rozwiń i wytłumacz proszę zdanie "Szczególnie polecam na wizaż." ech... :) Pomijając budowę zdania, uważam, że te Panie same powinny zasięgnąć porady dobrej wizażystki, a nie doradzać innym. O umiejętnościach fryzjerskich nie wspomnę. Nie chcę oczywiście nikogo zniechęcać, bo każdy salon ma swoich wielbicieli i przeciwników. Opinia ta odnosi się po prostu do mojego poczucia estetyki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam panią Donatę w gabinecie na Batalionow Chłopskich w Redłowie. Ma zdrowe podejście do tematu, a przy tym przesympatyczna i konkretna. Zna się na problamach skornych.Wreszcie moja twarz wygląda na ludzką. Do tej pory ciagle oczyszczalam ja jakimis maszynami. a tam konkretne zabiegi oczyszczajace, normalizujace, zluszczajace i to za kazdym razem inne. Teraz jestem bardzo zadowolona :D i ciesze sie, ze poznalam caly personel.Polecam bo mozna tam takze kupic produkty do domowej pilegnacji ktore wypisuje pania Donata dopiero po konsultacji i pierwszym zabiegu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pani DONATA - pracuje w gabinecie w Gdyni, ul. Batalionów Chłopskich 12. Chodzę do Niej na zabiegi liftingujące. Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalistka w 100 %. Polecam
Witajcie dziewczyny, jestem wykształconym kosmetologiem
jeśli macie ochotę skorzystać z usług z zakresu kosmetologi leczniczej, zachowawczej i pielęgnacyjnej to zapraszam do skorzystania z moich usług, które wykonuję profesjonalnie u klientek w domu.
Więcej informacji na temat wykonywanych zabiegów otrzymacie Panie na mojej stronie internetowej:
http://pogotowiekosmetyczne.eu/
Serdecznie zapraszam!
Przyłączę się do pytania i odgrzeję stary wątek.
Szukam dobrej kosmetyczki w Gdyni lub okolicach do oczyszczania manualnego.

p.s: dla faceta
Zapraszam serdecznie do exellence 603426258 mamy linie męską odpowiednią dla panów cieszy sie bardzo dużym zainteresowaniem :) pozdrawiam renata muchowska kosmetolog
Polecam Salon Kosmetyczno-Fryzjerski "Dotyk Piękna" na Słupeckiej 6 (koło Warszawskiej. Sama tam chodzę i uważa, że są super. Profesjonalne dziewczyny oraz miła obsługa i dobry nowoczesny sprzęt. Od fryzjerstwa po profesjonalną kosmetykę na wysokim poziomie i masaże prowadzone przez rehabilitantkę... Szczerze polecam. tel.508 804 415
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie znam lepszego studia w Gdyni niż Lily Rose Home Spa! Szczerze dawno nie miałam tak fachowej obsługi, Panie są uśmiechnięte, proponują mi zawsze coś do picia, manicure wykonują precyzyjnie, zabiegi na twarz są tak przyjemne, że zwykle zasypiam przy muzyce relaksacyjnej ;-) Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Polecam panią martę zna się na rzeczy długo pracowała w londynie w prestiżowym salonie)))ul.Dabka 159 gdynia beauty room
Podobno mają otworzyć lub już otworzyli nowy salon kosmetyczny przy Perłowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam tutaj zajrze Centrum Odmladzania
http://www.centrum-odmladzania.pl
Grabówek - przy Kauflandzie.
http://www.gabineturody.com.pl/
profesjonalnie i tanio :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dobra kosmetyczka,polecam panią Edytę Rybicką . Chodze do niej wiele lat ,ma duże doświadczenie i wiedzę. Chodzę 2 razy w roku na Neodermę, po nim mam spokój przez pół roku z krostami i przetłuszczaniem skóry. Rewelwcja. Przyjmuje na ul. Pułaskiego ,przy Skwerze Kościuszki :)
https://www.facebook.com/pages/Pani-Ka-mobilne-us%C5%82ugi-kosmetyczne-w-Twoim-domu/306982106162169?ref=bookmarks
Witam,z całego serca mogę polecić p. Wiktorię z gabinetu New Skin w Gdyni na Armii Krajowej , nie dość że w samym centrum miasta, mały przytulny gabinet to jeszcze na dodatek pani kosmetyczka wyprowadziła mi buzię z trądziku ropnego, gdzie każda wizyta u dermatologa kończyła się jakimiś kremami które nie dawały efektów. A tutaj 3 zabiegi i buzia w o wiele lepszym stanie, teraz chodzę regularnie co 3 miesiące. Polecam serdecznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pani-ka.com.pl

MOBILNE usługi kosmetyczne :)
Ja polecam gabinet Beauty Medical przy ul Wincentego Pola w Gdyni. Profesjonalna Obsługa, sprzęty wysokiej klasy z których korzystają również gwiazdy polskiej estrady. Trafiłam tam bo chciałam pozbyć się cellulitu przed urlopem. Uzyskane efekty przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Super miejsce, gdzie dodatkowo można napić się najlepszej kawy pod słońcem:))))
Ja polecam co prawda nie w Gdyni ale w Pierwoszynie salon sunrise (ul. Kaszubska 27) naprawdę super obsługa i ekstra atmosfera kosmetyczka o dużej wiedzy i świetnych umiejętnościach
http://salonyurody.info/ ja polecam salon urody na Bosmańskiej 118.Miła atmosfera i fajna obsługa

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

łuszczyca głowy leczenie (4 odpowiedzi)

Czy na forum są osoby, które dodatkowo zmagają się z łuszczycą skóry glowy? Co Wam pomogło...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

do góry