Widok

Dobra pizza - Rumia

Kulinaria Temat dostępny też na forum:
jaka polecacie pizzerie z rumi?
w gdyni jestem uzalezniona od Trendy, ale teraz mieszkam w rumi, wiec musze znalezc jakas tutaj :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
napoli przy dworcu mozna zamowic przez szama.pl czy jakos tak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
pizzeria felicita w galerii rumia...prawdziwa włoska pyszna pizza
image image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
mi ta pizza w galeri rumia nie smakowala malusio dodatkow i w ogole jakas srednia ale w rumi to jest az za duzo tych pizzeri i ja sie juz nie raz nadzialam ze cos bylo nie tak..ale ile ludzi tyle opini:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mariano na kosynierów
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9
no bez jaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam "WENECJĘ" pizza pyszna,zresztą dania obiadowe również.Myślę,że ceny również mają przystępne. Najlepsza pizzeria,tylko z niej zamawiamy!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mariano albo Wenecja. W tej drugiej pizzerii bardzo dobre są dania obiadowe, jak mieszkałam w Rumi to często jeździłam tam z mężem
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
tak,Wenecje moge tez polecic,czesto tam zamawiamy...mi jeszcze pizza smakuje w Jadze,ciasto jest zarabiste :) bo obiady roznie,mialam szczescie 2 razy ze bylo chlodne jedzenie niestety :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mnie smakuje tylko pizza w Credence - niedroga, pyszne ciasto i dużo dodatków.
Różne rzeczy dla dziecka i nie tylko zupełnie za darmo - http://gratyzchaty.pl/?ref=6074

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
A ja zdecydowanie polecam Calzone !!! :)
image
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wenecja lub Credense
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja tylko i wyłącznie Calzone. Dawno nie jadłam takiej dobrej pizzy.a w Mariano ciasto jest obleśne...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak Tendy mmm pycha

a jesli chodzi w Rumi to juz mam sprzwdzone z mezem bo jestesmy wybredni

Valmont i Calzone
image[/url]
image[/url]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
A my z kolei bardzo lubimy W Green Pubie
wenecja się pogorszyła, najpierw ciasto było "glimza" a ostatnio było dosyć grube ale słodkie.
Dobra pizza jest w valmont i ostatnio bierzemy z Solar na Dębogórskiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja rowniez uwielbiam pizze z trendy. mieszkam na janowie i bez problemu dowoza wiec nie musze nic innego szukac:)
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się z sonia85 Pizzeria felicita w Galerii Rumia, dla mnie rewelacja, polecam dla smakoszy włoskiej pizzy. Restauracja też bardzo przyjemna i przytulna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
gdzie jest ta pizzeria Calzone?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja za Wenecją. Spoko ludzie i mega dobre żarcie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Solar jest słaby. Czeka się baaaardzo długo. Zamówiłam pizze m.in. z pieczarkami i papryką. Papryka okazała się konserwową, co w połączeniu z pieczarkami dało ogromne, szare, nieapetyczne kałuże wody na pizzy.
wenecja góra od 7-8 lat tylko z tamtąd zamawiam maja fajne promocje i pyszna pizze jak i obiadki ;) A CENNY też przyzwoite
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz rację Napoli jest najlepsza ;-)
http://www.valmont-pizza.pl super pizza polecam
Średnio raz w tygodniu zamawiamy z Wenecji, jest pyszna, trochę większa niż standardowa i dużo składników. Sos rewelacyjny. Cena bardzo dobra:) Polecam (jestem naprawdę pizzo-maniaczką i wypróbowałam już chyba wszystkie pizzerie w Rumi- jestem wybredna) :) Trendy też uwielbiam:)
Dobra jest też z Mariano, ale tam zależy jak się trafi.. Raz jest ok, a raz słabo wyrośnięta i wtedy nie można się nią najeść. Pizza jest charakterystyczna bo pieczona w foremkach na takim grubym cieście jak drożdżówka, ale w smaku bardzo dobra:)
Calzone też całkiem spoko:)
Za to nie polecam Valmont.. :)
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pizzeria Felicita Dramatica w Galerii Rumia

Moja ocena Pizzerii Felicita w Rumi (mieści sie na 1 pietrze Galerii Rumia)
Jedyna dobra rzecz to pizza. Nie jest najlepsza na świecie, ale w skali 1-10 daje mocną 7. Ceny wysokie porównujac do innych pizzerii, ale rozumiem, że płacą czynsz w galerii. Poza tym jest już tylko źle. Raczej jeśli dostarczaja na wynos, to zamówcie te pizzę do domu bo lokal odstrasza. Brakuje dosłownie tylko szczurów dla podkreślenia włoskiego klimatu. Czyli: Zupełny brak odpowiedniego klimatu, gołe sciany, barowe stoły, serwety, telewizor jak w pubie na ścianie, stoliki gęsto ściśniete. Tragedia. Atrakcja dla naprawde głodnych klientów Galerii Rumia, którzy zdesperowani szybko musza coś zjeść. No moze przesadziłem bo na pizze czeka się tak długo, że człowiek zaczyna wątpic czy Ktoś jeszcze o nim pamieta. Obsługa jest bardzo słaba a nawet gorzej. Prosta jak przysłowiowy cep. Ani be ani me, klienta traktują jak petenta. Dziwne. Mnie na dodatek Pani kelnerka? chciała przesadzac bo podobno siedziałem przy stoliku dla 4 osób, a nie dla 2 pomimo tego, ze na horyzoncie nie było zadnej grupy. Widać nie zna podstawowej zasady tego biznesu, że klienta sie nie przesadza wbrew jego woli ot tak. Tak więc sam lokal, jego atmosfera, itp to dramat w polskim bardziej a nie włoskim stylu, ale to wina raczej nie własciciela, tylko prostej jak wspomniałem obsługi, miałem wrażenie jakby znaleźli sie tam prosto z irlandzkiego zmywaka. Pomimo, ze pizza ujdzie w tłoku, to na pewno drugi raz tam nie zajrzę. Lokal utrzymuje się raczej tylko dlatego, ze ma klientów wśród osób robiacych zakupy w galerii rumia-inaczej by sie nie utrzymał, bo za siedzibe i obsługe daje tylko 2/10.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
ktoś mi powiedział, że jest nowa pizzeria na chylońskiej.
dziś się przekonałam, że faktycznie jest.
pizza zamowiona, dowieziona i wszamana. zamówiliśmy pizzę spinaci.
muszę przyznać, ze była pyyyyszna. ciasto rewelka i w ogole w ogole cała smaczna byla.
http://grande-pizza.pl/1-Menu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem wierna Marianowi od lat:) Bardzo lubię ich gyros w bułce, szkoda że podrożał :( Musze wypróbować Calzone, bo słyszałam że dobre jedzenie tam mają. A w Jadze to takie wszystko mdłe, nieprzyprawione, ale tak było kiedyś nie wiem jak teraz.
polecam green pub pyszna i ser prawdziwy a nie seropodobne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
NAJLEPSZA PIZZA W WIOSCE RUMIA!!! ZAMAWIAJCIE I NIE ŻAŁUJCIE PIENIĘDZY. PIZZA JEST PYYYYYCHA!!!
Ja pracuję w rumi i jeśli zamawiamy pizzę, to właśnie z wenecji, valomont albo credence. W kredensie mają jeszcze pyszną zupę krem z pomidorów:) W wenecji super sałatka z kiełkami:)

Ostatnio przerzuciłyśmy się na Hashi Sushi:) Bo też dowożą i jest bardzo dobre:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Jeśli pizza to tylko CALZONE na Chrobrego(sałatki mają paskudne). No i mają dla dzieci pizze-miś -moja mała jest szczęśliwa gdy ją przywożą,choć w smaku jest taka sobie...
Ostatnia dobra pizza jaką jadłam to pizza serowe party w Party Pizza, ale było to we Wrocławiu. Czy oni mają gdzieś u nas lokal? Czasami fajnie jest wyskoczyć na pizzę, ale mam wrażenie, że u nas po prostu nie ma gdzie ;/
WENECJA. nic dodać. lokalnym patryjotą jestem, innej nie lubie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
już nie taka nowa:) chyba jest już od 3 lat ale skoro tak ładnie piszesz z adresem www... cóż resztę sobie domyśleć...
Masakra !!!! Najgorsza pizza jaką kiedykolwiek jadłem, a jadłem już naprawdę sporo.

Grande Pizza bo o tym lokalu mówię wystrojem w wewnątrz przypomina kiepskiej jakości lokal i takiej samej jakości jest serwowana przez nich "pizza".

Jedyny duży plus to miła obsługa.

Niestety nie polecam. :(
Pizzeria Wenecja rumia-Janowo, porażka, właśnie zamówiłam małą pizzę, jest ona na prawdę meeega mała, sos miał być być czosnkowy, a dostałam tzatziki-ochydny. Bardzo tej pizzeri nie polecam, szkoda pieniędzy i czasu na oczekiwanie (45 minut)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
ostatnio bylismy z mezem w valmont i jedzenie ok ale denerwuje mnie to ze obsluga nie slucha co sie do nich mowi, niestety nie moge jesc pieczarek i poprosilam aby makaron podali mi bez i co? pieczarek od cholery... trzeba bylo wybierac...
image
image
ta valmont to chyba ta w galeri nie? jak dla mnie porazka glownie z obsluga pizza nie najgorsza ale tez nie najlepsza.
polecam ta na debogroskiej solar chyba czy jakos podobnie w kazdym badz razie dodatki fajne ciasto tez i smaczna, i dla mnie minus ze chcialam mala dla siebie a wcale mala nie byla polowe wywalilam bo byla sredniej wielkosci nie dalam jej rady:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Napoli koło dworca .. super cena ....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
A jaką lubisz pizze?
Ja zawsze zamawiam z pizzerii Wenecja, mają wszystko świeże. Dobrze wypieczona i cene ekstra. A do tego są mega szybko zawsze.
"Wenecja"coś okropnego.Ciasto zakalec.Sos to jakaś pomyłka.
A szkoda.zasugerowałem się waszymi opiniami:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zgadzam się, właśnie cała rodzina mamy przeboje żołądkowe po pizzy Wenecji. Ciasto to jakiś niedopieczony klincz.
A ja polecam Grande Pizza w Rumi Janowie koło SP 9.
Też polecam Grande
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a mi nie smakuje tam pizza
image[/url]
image[/url]
Ja również uwielbiam pizzę w Galerii Rumia... Poza tym spotkałam się tam z przemiłą obsługą i bardzo miłymi właścicielami. Trafiłam tam przypadkowo i wyszłam bardzo mile zaskoczona. Polecam.
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
W Galeri Rumia ta felicita czy jakos tak takze mi nie smakuje,jadlam ostatnio i naprawde słaba :/ w Rumi w sumie smakuje mi najbardzie Valmont
image[/url]
image[/url]
No ja z calego serca polecam nasze ostatnie odkrycie. Nr 11 w Gastrofazie :)
hhehe now lasnie nie jadlam w Gastrofazie ale slyszalam ze jest tam pysznie i milo a okazalo sie ze wlascicielem jest znajomy :)

Mowisz o tym??

11. Flambee: sos, ser, sos śmietanowy, cebula, bekon

mała 10 zł duża 13 zł.
image[/url]
image[/url]
nie ma to jak Autoreklama:)
ja nie reklamuje,ale fakt jadlam ostanio tam maz pizze a ja danie juz nie pamietam,musze powiedziec ze jedzenie takie inne fajne i smaczne,pizza na inny styl robiona :)
image[/url]
image[/url]
Pizza Wegetariana masakra, gorszej pizzy nie jadłem.

Bardzo miła obsługa i to chyba jedyny plus tej firmy.

Popracujcie trochę nad tą pizza bo widać potencjał.

Nie podoba mi się także sposób podania.
Wczoraj np mieliśmy zamówioną pizze z pizzeri GRANDE i przyjechała po 1h 45 min to ciepła była, ale wgl bez smaku! Już nigdy więcej tam nie zamówię :) pozdrawiam :)
no grande tez mi nie smakuje, jak zamawiamy to Valmont :)
image[/url]
image[/url]

Inne tematy z forum Rumia

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Osiedle Archipelag (10 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Locus (6 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

do góry