Widok

dobry dj-wodzirej kogo polecacie?

Szukam sprawdzonego dj-wodzireja na wesele i poprawiny na 03.10.2009 r. Takiego, który rozrusza towarzystwo i sprawi, że zarówno starsi i młodzi nie będą schodzić z parkietu. Kogo polecacie?

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://djrav.ovh.org/index.php?id=1,0,0,1,0,0

Polecam z własnego doświadczenia. Prowadził nasze wesele, wszyscy zadowoleni - od najmłodszych do najstarszych (nawet mój dziadek, muzyk, go chwalił:) ), państwo młodzi też zadowoleni, więc polecam!;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
witam

proszę o maila kontaktowego

pozdrawiam

Joanna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
wielu jest dobrych djow
maciek jozefowicz
dj ferdek
dj rysiu - z pizzeri rogata - tego polecam szczegolnie

FOTOGRAFIA ŚLUBNA

ania.melrose@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 21
U mnie bedzie gral dj Marek Malko. Znam z wczesniejszych imprez...goraco polecam!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 13
Hej czy mogłabyś przesłać chociaż krótki filmik z wesela jak bawią się goście z DJ Guciem? chciałabym go zobaczyć bo chyba chciałabym go u siebie z tego co słyszałam jest świetny:-) moj meil ewelinkap9@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 23
Wiatm serdecznie,

ja polecam wodzireja Michała - jest doświadczony i bardzo kontaktowy a przy tym profesjonalny - pojawia się we fraku i robi to ogromne wrażenie - na mnie i naszych gościach zrobił !!!
(prowadzi wesela również w języku angielskim)
jeżeli jeszcze kogoś szukasz - to napisz szu@o2.pl- podam Tobie szczegóły
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21
Ja jako fotograf byłem na wielu weselach gdzie byli dj wodzireje . I moge polecić DJ Gucia .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 27
smilo mozesz wybrac np. MC Mike:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 19
Widziałem w akcji (wesele kuzynki) człeka o imieniu Przemas. Mogę spokojnie go polecić - muzyka dobrana do każdego wieku, fajne zabawy - ogólnie ludzie bawili się OK.
I ma stronę - www.muzykanawesele.net
Tylko czy ma wolny termin....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 21
Polecam dj Krzysztof Kleszczyńskiego
tel. 604 59 77 71

Jest The Best
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 23
POLECAM:

Maciej Nijakowski 514-517-816

Super gra,super prowadzi, podpasowuje muzyke i konkursy pod gosci.On jest dla gosci w 100%,wyraza swoje zainteresowanie i chec i pełen profesjonalizm w 100000000000000%%:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
Proponujemy profesjonalna konferansjerkę, oraz grę dj-ską, z wysokiej klasy nagłośnieniem oraz oświetleniem.
Serdecznie zachęcamy do zapoznania się ze stroną internetową
www.djalexx.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17
dj Krzysztof Kleszczyński
tel. 604 59 77 71
poprostu jest najlepszy, wszyscy łącznie z gośćmi byliśmy zachwyceni!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 20
U MNIE BYL DJ KLESZCZYNSKI KRZYSZTOF

PO PROSTU REWELACJA, MLODZI,STARSI-WSZYSCY NA PARKIECIE!!!

POLECAM GORACO
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 23
i pewnie nie ma za duzo pracy bo w karzdym wątku o dj trąbisz tą reklamę!!!!!!!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie wiem dlaczego nie polecacie dj roberta,ale ja jestem z niego bardzo zadowolona,prowadzil nasze wesele miesiąc temu.goscie tez byli zachwyceni jego prowadzeniem,puszczaną muzyką,konkursami,karaoke.wybrałam go,ale po przeczytaniu opini na jego temat na weselniku trochę się przeraziłam,ale podzeszłam do tych opini z dystansem i nie żałuję.dzięki niemu mieliśmy super wesele.ja gorąco polecam dj Roberta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 21
a mogłabys podac jakiś kontakt do niego? mam jakis numer ale nie wiem czy aktualny, oraz ile on mniej więcej kosztuje, bo juz wydajemy wiecej chcielismy przeznaczyc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
My też mamy Krzysztofa Kleszczyńskiego.... relecja zdamy w połowie sierpnia:) ale mysle ze bedzie ok:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 21
oczywiscie Robert Jakubek! Rewelacja, ludzie na naszym weselu płakali ze smiechu, każdy wychodził i dziękował, że został zaproszony na tak wspaniałe wesele prowdzone przez Pana Robarta:)!! Najlepsza impreza w naszym życiu - to nasze wesele prowdzone przez Roberta!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 25
Oczywiście polecam dj Roberta Jakubka grał u nas na weselu 8 lat temu jest rewelacyjny goście płakali ze śmiechu a do dzis mamy płytkę z życzenianiami naszych gości nagraną przez niego Polecam z czystym sercem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 25
do góry