Widok

dobry dj-wodzirej kogo polecacie?

Szukam sprawdzonego dj-wodzireja na wesele i poprawiny na 03.10.2009 r. Takiego, który rozrusza towarzystwo i sprawi, że zarówno starsi i młodzi nie będą schodzić z parkietu. Kogo polecacie?

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na naszym weselu grał DJ KAMILOS i poleciłam go moim znajomym. Potrafi rozruszać i starszych i młodszych. Nie jest drogi. Jego mail: kamilos@poczta.fm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
MŁODE WILKI

Dj. Mirołsaw i Wodzirej Radosław

http://www.mlodewilkidj.pl

Profesjonalizm, zaangażowanie i poczucie humoru.

Najlepszy sprzęt!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 23
jak dla mnie to może Dj Robert Jakubek jest dobry ale za to ma horrendalne ceny jak do niego dzwoniłam to rzucił mi za samo wesele bez poprawin cenę 2800 zl uważam ze to lekka przesada bo za to cenę można mieć orkiestrę z 4 grajków ale jak kto uważa jak ktoś ma kasy jak ludu to proszę bardzo my musimy się liczyć z każdym groszem co myślę że nie jest dziwne w dzisiejszych czasach pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 18
polecam Maćka Józefowicza.. :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12
U mnie tez gral Pan Marek Malko i wszyscy goscie byli zachwyceni!
Polecam!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14
My również polecamy DJ`a Gucio.

Dość długo szukaliśmy DJ`a-gównie poprzez internet-co poniektórzy rzucają ceny z kosmosu a nawet próbek muzycznych nie mają...
DJ`Gucia polecił nam kolega i my tez polecamy!
Zaprosiliśmy do współpracy Pana Andrzeja na poprawiny (8 maja 2011). Jest niesamowity-puszcza muzykę adekwatną do towarzystwa, a do tego rozkręca imprezę konkursami, dedykacjami i różnego rodzaju zabawami.
Z czystym sercem polecamy i już zazdrościmy zabawy tym osobom-gdzie będzie grał DJ Gucio.

Dziękujemy
Agnieszka i Piotr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 22
miałam wesele 30,04,2011r. grał u mnie dj radziun.polecam w 100% fachowiec pierwsza klasa rozruszał wszystkich. robi mnóstwo konkursów, puszcza świetną muzykę. miał ze sobą fajne gadżety.zabawa była do białego rana.serdecznie polecamy iza i krzysiek.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18
Proszę o namiary!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W Egipcie wykopali mumię , która w zaciśniętej ręce trzymała glinianą tabliczkę z pismem klinowym , które nie trudno było odczytać :
TO CO PISZECIE TUTAJ - TO JUŻ BYŁO.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4
Cześć dziewczyny ja miałam ślub 26.06.2011 w Otominie zabawa była rewelacyjna, a wszystko dzięki DJ PIRAT-om. Grupa składa się z dj-a i wodzireja są naprawdę super goście nie schodzili z parkietu. Przy okazji polecam także Hotel Otomin, jedzenie pyszne, obsługa naprawdę się postarała.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
wiecie co dziewczeta? w paru sprawach weselnik mi sie przydal, gdy organizowalam wlasne wesele, ale jedna rzecz mnie zastanawia.. czy na weselniku nie zrobilo sie troche cos w stylu... hmm... licytowania sie kto mial lepszego (czyli popularniejszego) dj, elegantszy hotel, tort?Motyle, lampiony, cuda na kiju. Przeciez ten dzien jest radosny i piekny sam w sobie, nie ma co przesadzac :) tort nie do konca wyjdzie? trudno. frytki beda zimne? trudno. Na 99% cos nie wypali. Ale na 99,99% to bedzie dla kazdej z Was piekna noc. Pozdrawiam serdecznie ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dj Hans ma tez strone Polecam Gorąco
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Bardzo polecam dj MŁODE WILKI! Dwóch młodych chłopaków, jeden jako DJ drugi prowadzi wesele, tzw. wodzirej. Rewelacja, jak widziałam, że na weselu za stołem w trakcie zabawy nie siedzi ani jedna osoba to potwierdziło mnie tylko w przekonaniu że mamy super DJ'ów i na takim weselu nam zależało. Gorąco polecamy!!! Super zabawa do samego rana, dużo śmiesznych konkursów prowadzonych przez wodzireja z super nagrodami a nie symboliczną butelką wódki jak na większości wesel. Na poprawinach zrobili prezentację zdjęć zrobionych podczas wesela, fajny dodatek urozmaicający imprezkę! Jeszcze raz serdecznie polecamy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
DJ Mandaryn - Piotr Golec. Nasi goście byli zachwyceni. Trudno wypowiadać się o tym kto jest najlepszy ale po naszym weselu z pewnością z czystym sumieniem mogę polecić Pana Piotra.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 24
DJ Limahl czy Edi Frenkler
kogo wybrać z tej dwójki? który jest lepszym wodzirejem?
Edi Frenkler - doświadczenie ponadczasowe.Klasa.Multiusługa.
dj malko znany profesjonalista
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Polecam Ediego Frenklera, świetnie poprowadził nasze wesele, zgodnie z naszymi wytycznymi, parkiet pustoszał tylko na posiłki:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
ZDECYDOWANIE EDI!!!!! BYŁ NA MOIM WESELU!!!!! (LISTOPAD 2011) PIERWSZA LIGA!!!!!! POLECAM GO W 300%!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
Polecam Lecha Radziun!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 16
do góry