Widok
MŁODE WILKI
Dj. Mirołsaw i Wodzirej Radosław
http://www.mlodewilkidj.pl
Profesjonalizm, zaangażowanie i poczucie humoru.
Najlepszy sprzęt!!!
Dj. Mirołsaw i Wodzirej Radosław
http://www.mlodewilkidj.pl
Profesjonalizm, zaangażowanie i poczucie humoru.
Najlepszy sprzęt!!!
jak dla mnie to może Dj Robert Jakubek jest dobry ale za to ma horrendalne ceny jak do niego dzwoniłam to rzucił mi za samo wesele bez poprawin cenę 2800 zl uważam ze to lekka przesada bo za to cenę można mieć orkiestrę z 4 grajków ale jak kto uważa jak ktoś ma kasy jak ludu to proszę bardzo my musimy się liczyć z każdym groszem co myślę że nie jest dziwne w dzisiejszych czasach pozdrawiam
My również polecamy DJ`a Gucio.
Dość długo szukaliśmy DJ`a-gównie poprzez internet-co poniektórzy rzucają ceny z kosmosu a nawet próbek muzycznych nie mają...
DJ`Gucia polecił nam kolega i my tez polecamy!
Zaprosiliśmy do współpracy Pana Andrzeja na poprawiny (8 maja 2011). Jest niesamowity-puszcza muzykę adekwatną do towarzystwa, a do tego rozkręca imprezę konkursami, dedykacjami i różnego rodzaju zabawami.
Z czystym sercem polecamy i już zazdrościmy zabawy tym osobom-gdzie będzie grał DJ Gucio.
Dziękujemy
Agnieszka i Piotr
Dość długo szukaliśmy DJ`a-gównie poprzez internet-co poniektórzy rzucają ceny z kosmosu a nawet próbek muzycznych nie mają...
DJ`Gucia polecił nam kolega i my tez polecamy!
Zaprosiliśmy do współpracy Pana Andrzeja na poprawiny (8 maja 2011). Jest niesamowity-puszcza muzykę adekwatną do towarzystwa, a do tego rozkręca imprezę konkursami, dedykacjami i różnego rodzaju zabawami.
Z czystym sercem polecamy i już zazdrościmy zabawy tym osobom-gdzie będzie grał DJ Gucio.
Dziękujemy
Agnieszka i Piotr
wiecie co dziewczeta? w paru sprawach weselnik mi sie przydal, gdy organizowalam wlasne wesele, ale jedna rzecz mnie zastanawia.. czy na weselniku nie zrobilo sie troche cos w stylu... hmm... licytowania sie kto mial lepszego (czyli popularniejszego) dj, elegantszy hotel, tort?Motyle, lampiony, cuda na kiju. Przeciez ten dzien jest radosny i piekny sam w sobie, nie ma co przesadzac :) tort nie do konca wyjdzie? trudno. frytki beda zimne? trudno. Na 99% cos nie wypali. Ale na 99,99% to bedzie dla kazdej z Was piekna noc. Pozdrawiam serdecznie ;)
Bardzo polecam dj MŁODE WILKI! Dwóch młodych chłopaków, jeden jako DJ drugi prowadzi wesele, tzw. wodzirej. Rewelacja, jak widziałam, że na weselu za stołem w trakcie zabawy nie siedzi ani jedna osoba to potwierdziło mnie tylko w przekonaniu że mamy super DJ'ów i na takim weselu nam zależało. Gorąco polecamy!!! Super zabawa do samego rana, dużo śmiesznych konkursów prowadzonych przez wodzireja z super nagrodami a nie symboliczną butelką wódki jak na większości wesel. Na poprawinach zrobili prezentację zdjęć zrobionych podczas wesela, fajny dodatek urozmaicający imprezkę! Jeszcze raz serdecznie polecamy!