Widok
U nas na poprawinach gral Piotr i wyciagnal 200 osob na parkiet ...
Poprawiny mialy byc do 22 ( od 13) a przeciagnely sie do 24 i jeszcze byli ludzie na parkiecie ( niestety w zwiazku z sala do 22 nie moglismy juz dluzej przeciagac).
Nasi goscie byli zadowoleni - my tym bardziej , po naszym weselu zagral juz na kilku weselach naszych gosci ( a to chyba najlepsza rekomendacja ) i jeszcze jedno moj kolega z litwy powiedzial ze jak syn sie bedzie zenil to sciagnie tego dj koniecznie bo innego sobie nie wyobraza .
Pozdrawiam i zycze udanych wyborow
Gabi
Poprawiny mialy byc do 22 ( od 13) a przeciagnely sie do 24 i jeszcze byli ludzie na parkiecie ( niestety w zwiazku z sala do 22 nie moglismy juz dluzej przeciagac).
Nasi goscie byli zadowoleni - my tym bardziej , po naszym weselu zagral juz na kilku weselach naszych gosci ( a to chyba najlepsza rekomendacja ) i jeszcze jedno moj kolega z litwy powiedzial ze jak syn sie bedzie zenil to sciagnie tego dj koniecznie bo innego sobie nie wyobraza .
Pozdrawiam i zycze udanych wyborow
Gabi
Polecamy Pana Sławomira Stachowiaka! Impreza poprowadzona z klasą i z jajem jednocześnie. Niewymuszone poczucie humoru, profesjonalny sprzęt nagłaśniający, oświetlenie, efekty. Świetne połączenie muzyki z naszej listy życzeń z własnymi propozycjami, razem bawili się i ci starsi i młodsi uczestnicy wesela. Dziękujemy serdecznie Panu Sławkowi i polecamy z całym przekonaniem! Karolina i Krzysiek
z dj Robertem Jakubkiem to jakaś dziwna sprawa. Na początku naszych poszukiwań braliśmy również jego pod uwagę. Na forach polecany, zachwalany, a strona www nie działa, telefonów w necie brak. Chyba dj Jakubek jest dla jednej bardzo licznej rodziny skoro famy chodzą, że ma już zajęte terminy na rok do przodu. Niezły marketing - z tego przedmiotu 5.
Trafiłem tu przypadkowo szukając namiarów na pewnego dj'a i trafiłem na wzmiankę o Dj'u Malko. Potwierdzam, Marek jest świetny :) Gdy 22 lata temu zaczynałem grać jako Dj , uczył mnie fachu, tzn doskonalił ;) ..... leci ten czas ;) Cały czas pracuję w branży i osobiście nigdy nie słyszałem żadnej negatywnej opinii ani reklamacji na jakiekolwiek wesele Marka, a wręcz przeciwnie, same bardzo dobre. Gdyby ktoś uznał, że bezpodstawnie reklamuję tu Marka to proszę poświecić więcej czasu i osobiście sprawdzić opinie w miejscach gdzie grał. Gdyby ktoś miał kłopot z kontaktem proszę napisać, chętnie pomogę się z Markiem skontaktować. speedks@wp.pl