Widok

dobry dj-wodzirej kogo polecacie?

Szukam sprawdzonego dj-wodzireja na wesele i poprawiny na 03.10.2009 r. Takiego, który rozrusza towarzystwo i sprawi, że zarówno starsi i młodzi nie będą schodzić z parkietu. Kogo polecacie?

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Zauwazylam ze wiele osob pyta sie o kontakt do Dj Roberta i nikt nie chce podac maila. Czyzby to byla jakas tajemnica??? Ja tez prosilabym o podanie maila do tego Dja. Z gory dziekuje. Aga agnes.witczak@hotmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16
dj limahl !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
Polecam ogromnie Rysia z pizzeri Rogata,bylam na niejednym weselu prowadzonym przez Niego i oczywiscie na moim slubie tez zagra i zaspiewa mam nadzieje:)Prowadzi z reszta nie tylko wesela.To jest czlowiek-orkiestra!Ma wlasny sprzet,mnostwo muzyki i karaoke:)fajne konkursy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17
Witam serdecznie polecam panstwu pana Kazimierza Hojnę oraz wszystkich ludzi zwiazanych z jego firma pan kazimierz prowadził moje wesele z którego wszyscy byli bardzo zadowoleni pełen profesjonalizm nagłosnienie oswietlenie efekty takie jak banki snieg itp. robia duze wrażenie na gosciach. Oprucz tego miałem przyjemnosć byc na 3 weselech które były prowadzone przez wspołpracowników pana kazimierza i z czystym sumieniem mogę powiedziec klasa swiatowa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
BARDZO PROSZE O KONTAKT DO DJ ROBERTA JAKUBKA :)

gosiamik@poczta.fm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 19

DJ Robert Jakubek

Mam ogromny problem ze znalezienie kontaktu do tego dj'a, a tyle osób go poleca! Możecie podać jego numer telefonu lub e-mail na aga.pawelczyk@gmail.com
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
Witam,

chcialabym zeby i u nas na weselu gral dj Marek Malko, bylam kiedys na weselu prowadzonym przez niego, niestety nie mam numeru kontaktowego do Pana Marka, czy ktos moglby mi podeslac na adres madzia_ya@wp.pl? Z gory dziekuje bardzo
pozdrawiam
Magda
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 15
mnie sie kojarzy dobra/profesjonalna/impreza tylko z markiem malko. gral moje srebne wesele w rumi w ..... a pamietam go i nie tylko ja... od zawsze gral tylko w najlepszych lokalach w gdyni i rumi. dlatego dziekuje mu za czadowa imprezke, pozdrawiam i zycze wszystkim szczescia w wolnych teminach p.marka /tel 504960760/ b.zadowlony weselnik stanislaw
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9
bardzo prosze o kontakt namiary na tego dj roberta jakubka jak go tak polecacie a moze kojarzycie czy jest drogi ile mniej wiecej bierze, prosze jak ktos ma jakis kawalek nagrany z nim z wesela na maila fionka1978@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 24
2800 zł w przyszłym roku, byliśmy na weselu, które prowadził i od razu podjęliśmy decyzję;) ponad miesiąc temu pierwszy wolny sobotni termin miał w drugiej połowie października
telefon: 606 534 875
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17
Polecam DJ Littler Mario. Prowadził moje wesele 7 sierpnia w Lęborku. Były konkursy dokładnie takie jak chcieliśmy i prowadzone z fajnymi komentarzami Pana Mariusza. Trzeba przyznać, że DJ Little Mario to nie tylko "odtwarzacz" muzyki ale również świetny wodzirej.
Naprawdę polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 28
Witam serdecznie. Zapraszam na stronkę http://www.the-moments.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18
CZY KTOŚ MOŻE ZNA CENY ROBERTA JAKUBKA??? TAK MNIEJ WIĘCEJ... BARDZO PROSZE O INFO !!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 25
Chłopie, daj sobie już spokój. Te twoje pytania są po prostu żenujące. Ile kosztuje Jakubek, czy ktoś zna namiary na Jakubka, kto zna tel. do Jakubka. Wydaje Ci się że nikt się nie domyśla że sam się raklamujesz ? Chłopie nie wszyscy są tacy głupi jak myślisz.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jakubek nie potrzebuje się sam reklamować bo on ma bardzo dużo klientów którym zależy na tym aby był na ich weselu. Z ciekawości pytamy si,e o jego ceny bo może już ktoś wie jak to będzie za rok czy dwa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 21
ja polecam Dj Lech Radziun!!! grał u nas na poprawiny, był świetny.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 24
a ja polecam http://www.djmarecki.pl/index.html

grał u mnie i u koleżanki i to było niezapomniane wesele! :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
DJ MAREK Malko gral nasze wesele w Rumi. REWELACJA. tel.504960760
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14
a czy ktos kiedykolwiek slyszal o grupie 3miasto dj's team???? bardzo prosze o opinie n aich temat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
no i widzę, że się Pan ostro bierze za konkurencję, he he - krytykuje Pan każdego DJ mającego dobre opinie...
oj dziwne dziwne,
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 17
do góry