Widok

dobry dostawca internetu na Zaspie.

Zaspa Temat dostępny też na forum:
od paru ładnych lat byłem użytkownikiem sieci multicon(obecnie limes) i już po prostu nie mogę wytrzymać. wszystko laguje, admini zablokowali wszystkie możliwe porty przez co nawet przeglądanie stron w firefox'ie, ściąganie czegokolwiek czy korzystanie z p2p to katorga, bo co 20-30minut internet, że tak powiem zanika i muszę wszystkie programy korzystające z netu włączać od nowa:( o dennym transferze nie wspominając - ostatnio sieć tak zwolniła, że zamiast 1mbit/s mam 512kbit/s po sprawdzeniu w kilku licznikach. dlatego planuje od nowego roku podpisać umowę z inną firmą i chciałbym wiedzieć kogo wybrać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kiedy jeszcze mieszkałam w Gdańsku, mieliśmy internet z E-IMG i było w porządku. Mieszkaliśmy we Wrzeszczu, na granicy z Zaspą :)
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Magnes tam jakis zakopany jest chyba :)

Inne tematy z forum Hydepark

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...

Meble do pesjonatu nad morzem (3 odpowiedzi)

Prowadzę nieduży pensjonat nad morzem, który w tym roku chciałbym trochę odświeżyć. Zastanawiam...

do góry