Widok

dobry fryzjer - kolorysta Gdynia, proszę o szczera porade od klientek

a nie od pracowników salonu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na filakowie w salonie la "cos tam" taka nazwa z hiszpanska. rewelka. moja mama rozjasniala i rewelka. ja obcinalam tez mi pasowalo. jednak jak dla mnie zbyt drogo - za obciecie 60-80 zl dalam :/ obcinala mnie taka dziewczyna wysoko w ciazy. miala termin na styczen 2009 wiec moze juz wrocila do pracy. naprawde miala zlota raczke do wlosow i koloryzacji.
Salon dolce vita Pani Sylwia są dwie ale obie wspaniale koloryzują włosy.Bląd bez zółtego odcienia rewelacja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
blond oczywiście:-)))
salon cesarski w Gdyni-Orlowie.
scina Kamil - w kregu moich znajomych nazywany geniuszem nozyczek ;) a farbowanie polecam u Kingi (Kamil nie farbuje)
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
polecam pana Romana z salonu Afromagia ul.Zgoda

Mogę polecić Studio Fryzur i Kosmetyki na Świętojańskiej

Rewelacyjna jest tam Pani Michalina.Jeszcze nigdy się nie zawiodłam na Jej pomysłach odnośnie fryzury (bo lubię raz na jakiś czas radykalne zmiany:) ) i jakości wykonanej usługi. Ceny raczej takie jak wszędzie.
ja polecam salon AbacoSunw gdyni orlowie - pani Asia jest rewelacyjna i wyczaruje cuda ;)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (30 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Tania bielizna (23 odpowiedzi)

hej, chce zrobić niespodzianke swojemu facetowi, wiedzie gdzie można kupić tanio seksowną bieliznę ?

do góry