Widok

dobry ginekolog endokrynolog

Czy mozecie polecic dobrego ginekologa- enokrynologa z Rumi, Redy, Wejherowa, badz Gdyni? Najlepiej by bylo jakby przyjmowal na NFZ, chodzi mi przede wszystkim o przebadanie sie pod katem hormonalnym zeby nie trzeba bylo za te wszystkie badania placic.
Nie jestem w ciazy, wiec nie zalezy mi na ginekologu- polozniku, ale chcialabym w koncu w nia zajsc a wiem, ze jest u mnie na pewno jakis problem z hormonami i trzeba by bylo je ustawic.
Bede wdzieczna za polecenie dobrych specjalistow wlasnie na NFZ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr. Ratnicka- Klimaszewska, przyjmuje we wrzeszczu. Endo, gino. Bardzo doswiadczona jesli chodzi wlasnie o problemy z zajciem w ciaze i inne hormonalne. Jedyny minus- nie przyjmuje na NFZ, wizyta koło 100 zł. Ale są efekty.
Wizyta u dr Klimaszewskiej to 150 zl + ew. 30 za cytologie. Bylam tydzien temu, stała klientka.
Czy ktos jeszcze poleca jakiegos ginekologa endokrynologaz trojmiasta i okolic? moze byc tez prywatnie...

Inne tematy z forum Zdrowie

Gdzie USG piersi w cywilizowanych warunkach? (41 odpowiedzi)

Chodzi mi o taki gabinet, gdzie lekarz będzie wyrozumiały dla pacjentki, która się wstydzi....

Jakie afrodyzjaki polecicie? (4 odpowiedzi)

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac (...

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (6 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

do góry