Widok

dobry ginekolog endokrynolog

Czy mozecie polecic dobrego ginekologa- enokrynologa z Rumi, Redy, Wejherowa, badz Gdyni? Najlepiej by bylo jakby przyjmowal na NFZ, chodzi mi przede wszystkim o przebadanie sie pod katem hormonalnym zeby nie trzeba bylo za te wszystkie badania placic.
Nie jestem w ciazy, wiec nie zalezy mi na ginekologu- polozniku, ale chcialabym w koncu w nia zajsc a wiem, ze jest u mnie na pewno jakis problem z hormonami i trzeba by bylo je ustawic.
Bede wdzieczna za polecenie dobrych specjalistow wlasnie na NFZ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr. Ratnicka- Klimaszewska, przyjmuje we wrzeszczu. Endo, gino. Bardzo doswiadczona jesli chodzi wlasnie o problemy z zajciem w ciaze i inne hormonalne. Jedyny minus- nie przyjmuje na NFZ, wizyta koło 100 zł. Ale są efekty.
Wizyta u dr Klimaszewskiej to 150 zl + ew. 30 za cytologie. Bylam tydzien temu, stała klientka.
Czy ktos jeszcze poleca jakiegos ginekologa endokrynologaz trojmiasta i okolic? moze byc tez prywatnie...

Inne tematy z forum Zdrowie

Hiszpańska mucha, jakie macie doświadczenia? (7 odpowiedzi)

Ciekawi mnie tutaj czy ktoś może stosował srodek taki jak hiszpańska mucha i moze napisać swoje...

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? (44 odpowiedzi)

jak w tytule Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? stosowałam już chyba wszystko...

do góry