Widok

dobry okulista przed porodem?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie - czy któraś z Was może mi polecić dobrego okulistę? Chodzi konkretnie o badanie dna oka, bo stwierdzono u mnie zmiany, ale wizyta była bardzo pospieszna i nie jestem do końca przekonana odnośnie diagnozy... Chciałabym to potwierdzić i dostać ew. jakieś zaświadczenie, bo to może wpłynąć na rodzaj porodu - czy sn czy cc.

Dlatego bardzo ładnie proszę :) o namiary na kogoś sprawdzonego - może być na NFZ albo prywatnie (i pewnie ta druga opcja będzie bardziej prawdopodobna, bo muszę zdążyć do porodu :p)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na niedzwiedniku na ul.icy goscinnej jest okulista, terminy szybkie, a pani doktor bardzo dobra, mam bardzo duza wade wzroku i mi ja polecono
Niestety Pani doktor nie pracuje już w naszej przychodni.
a ja polecam dr Trapkowskiego w gdyni na starowiejskiej, super gosc i wizyta nie droga bo 50zl ale nawet prywatnie czeka sie ponad miesiac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Kneba – Swissmed. Przyjmuje na NFZ i prywatnie, tyle że na NFZ się dłużej czeka. Ja płaciłam chyba 100PLN za wizytę. Też byłam w ciąży i chciałam wykluczyć podstawy do robienia cesarki z powodu wzroku. Bardzo dokładna lekarka i miła osoba.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jesli jesteś z Gdańska, to ja polecam
http://www.ncm.com.pl/78,Swietokrzyska.html

dr Hanna Zygmunt, na Fundusz czekałam do niej ok 2 tyg.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry