Widok

dobry ortopeda dziecięcy w Gdańsku

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę pomóżcie mi.... Czy znacie i możecie polecić dobrego ortopedę dziecięcego??? :-)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Sieliwończyk tel. 302-66-13. Przyjmuje prywatnie na Miszewskiego i Kartuskiej. Długie terminy oczekiwania (ok. miesiąc), rejestracja tylko telefonicznie. Ma super podejście do dzieci. Specjalizuje się głównie w niemowlęcych "bioderkach", ale nie odmawia pomocy przy innych schorzeniach, a polecany jest nawet przez innych ortopedów.
sieliwończyk bardzo fajny.
ale polecam także specjalistów w ośrodku wcześnej interwencji na ul tysiaclecia
Znam tego doktora. To mojej znajomej dobry znajomy ale nie wiedziałam ze to ortopeda... Jak to u niego wygląda? Ile bierze za wizytę?
Jeśli to możliwe to prosze o konkretny adres!! Pozdrawiam
dzewczyny wiecie jak się zarejestrować do tego Sieliwończyka?Ten telefon albo zajęty,albo niky nie odbiera.Dzwonię już drugi tydzień.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
niupa napisał(a):

> dzewczyny wiecie jak się zarejestrować do tego
> Sieliwończyka?Ten telefon albo zajęty,albo niky nie
> odbiera.Dzwonię już drugi tydzień.

Musisz uzbroić się w cierpliwość - rejestruje żona dr Sieliwończyka. Gabinet przy Miszewskiego (numeru domu nie pamiętam) jest blisko skrzyżowania z Grunwaldzką, po przeciwnej stronie dawnego Domu Książki; mijasz sklep z wózkami itp. akcesoriami dziecięcymi i zaraz skręcasz w prawo (przed małą gastronomią), schodkami na parter, domofon do lekarzy-specjalistów, na parterze w prawo i jesteś w poczekalni. Gabinet Doktora od strony okna.
Na Kartuskiej nie byłam, ale ponoć gabinet jest w Szpitalu "Jankowo" - dawnej Poliklinice.
Dzięki.A nie wiesz,czy można się zarejestrować osobiście,przychodząc po prostu na Miszewskiego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Imię dla chłopca: Borys, Igor, Bruno, Miłosz? (34 odpowiedzi)

Wiem że wybór imienia to kwestia gustu i zadanie dla rodziców, ale może wyrazicie swoje zdanie?...

Angielski w szkole podst. ze szkoły językowej czy warto? (64 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad zapisaniem dziecka w kl. II na kurs j. angielskiego prowadzonego przez...

Drewniany plac zabaw dla dzieci? (45 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym zrobić Nikosiowi plac zabaw w ogrodzie.Drewniany,wiadomo jakis domek ze...

do góry