Widok

dobry pediatra Gdańsk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Poszukuję dobrego pediatry w Gdańsku. Czy ktoś może polecić z własnego doświadczenia?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr. Folwarski, przyjmuje na Niedźwiedniku od poniedziałku do soboty i dojeżdża też do domu, kosz wizyty w gabinecie 50 zł.
lekarz może małomówny ale ale ma bardzo dobre podejście do dzieci i nie przepisuje za każdym razem stosu antybiotyków
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Plata-Nazar. Wizyty w domu (u nas zawsze była tego samego dnia). Bardzo dobry lekarz, z dużym zrozumieniem, ciepła, rozmowna. Zna się na rzeczy, poza tym sama ma trójkę dzieci, co mnie dodatkowo do niej przekonuje :) ma fach i doświadczenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr Bałanda przyjmuje na ul.Białej, ale nie jestem pewna w jakie dni, bo coś się ostatnio w tej kwestii zmieniło.
kwiatek a gdzie dokładnie na Białej?? tzn zawsze idę od Browaru we Wrzeszczu to po której stronie?? Czy niedaleko Komendy??
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Nie znam się na Gdańsku- to jest ul.Biała 7A- blisko targu we Wrzeszczu i dworca.
Dr,Iwona Flejszman ,przychodnia na ul.Jaskółczej ,chodze z córka do niej od niemowlaczka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdecydowanie dr Langer - Przychodnia Morena
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Stopkrotka a czy Dr Plata-Nazar przyjmuje gdzieś w przychodni?

Nie, chyba nie, z tego co wiem pracuje w szpitalu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam http://www.znanylekarz.pl/malgorzata-mysliwiec/pediatra-endokrynolog/gdansk nam bardzo pomogła jak inni pediatrzy bagatelizowali problem.
dr Maria Rudoman - przychodnia Jesionowa (Wrzeszcz)

Mnie prowadziła od maleńkości a teraz prowadzi mojego synka.
polecam dr .Folwarskiego- wcześniej już wymienianego. Diagnoza zawsze trafna. sympatyczny, kompetentny
Ja również polecam dr Folwarskiego. Bardzo dobry specjalista, zawsze trafna diagnoza, a do tego za dwoje dzieci zbadanych też bierze 50zł:) I ogólnie przebada wszystkich w rodzinie za cenę jednego pacjenta - a to też jest ważne.
dziewczyny czy mogłybyści mi podać, oczywiście na maila- ile za wizytę domową bierze dr Plata- Nazar ? miałam okazję spotkać ją w szpitalu na Polankach, spodobała mi się i zastanawiam się czy nie skorzystać z jej usług, a wolałabym wiedzieć czego się spodziewać ;)
zapomniałam ;) drachris@wp.pl
A ja polecam dr Kotulak w Gdańsku na Płockiej- 30 zł za wizytę i nie czekam w kolejkach jak w przychodni, żeby dostać kolejny antybiotyk...
To Komisariat.

Też szukam dobrego pediatry. Moja 5-letnia córeczka od kilku dni ma zaparcia i strasznie boli ją brzuszek, chyba wybiore sie prywatnie i szukałam w necie trochę. znalazłam coś takiego https://ranking.abczdrowie.pl/s/pediatra/gda%C5%84sk byliście u jakiegoś lekarza stad?

Polecam Ci Polmed dr dorocińska :) świetna!!!polecam również dr Krzysztof Marek niestety prywatny gabinet na Kilińskiego_ pomoże w sprawie zaparc i problemów z brzuchem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry