Widok

dobry pediatra gdynia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Polećcie proszę dobrego pediatrę w Gdyni. Teraz mamy taką, która nie chce wysyłać na żadne badania i jest problem ze skierowaniami do specjalistów. Co za tym idzie wszystko trzeba robić prywatnie.. Może znacie jakiegoś w centrum albo na działkach leśnych?
Z góry dziękuję za pomoc:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ponoć dr Sobiak jest bardzo dobra, przyjmuje na ul. Abrahama, moja koleżanka tam chodzi z dziećmi.
Ja osobiście polecam dr Sass na Pogórzu, ale pewnie to za daleko dla was.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr.Augustyniak, działki leśne ,tam chodzę z trójką dzieci swoich i nigdy nie było problemu ze skierowaniami,badaniami jeśli były konieczne oczywiście.
My chodzimy do dr.Grzebinskiej w przychodni dzieciecej na Abrahama. Moze jest troche szorstka w stosunku do rodzicow, ale do dzieci podejscie genialne-moj mlody uwielbia do niej chodzic. Nie ma zadnego problemu ze skierowaniami na badania, do specjalistow, czy tez do OWI jak potrzeba. Lekarka jest b. skrupulatna i naprawde duzo widzi, odpowie na kazde pyt, mozna do niej rowniez zadzwonic. W ogole do specjalisty do tej przychodni czeka sie 3-7 dni...
Aha i nie ma wogole problemu z przyjeciem jak dziecko chore - po prostu przychodzi sie w godzinach przyjmowania lek. i jest sie przyjetym-nie trzeba uprawiac zadnych kombinacji alpejskich pt. rejestrowanie sie o 6-7 rano.
dzięki dziewczyny:)
My też chodzimy do d. Grzebińskiej i jestem bardzo zadowolona z opieki pediatrycznej w przychodni na ul. Abrahama:)
dr Augustyniak - potwierdzam :) my dostalismy od niej skirowanie na usg brzuszka w ramach profilaktyki antyrakowej - tak po prostu aby sprawdzic :)
Dzięki:)
Ola-fasolka a jak się nazywa ta przychodnia na pogórzu?
My tez do dr Grzebinskiej i tez polecam. Jednak w przychodni korzystamy tylko z dzieci zdrowych: bilanse i szczepienia. Gdy synek jest chory dr Grzebinska przychodzi do nas po pracy. Wizyta kosztuje 70 zl (bardzo malo jak za wizyte domowa, prywatna) i zawsze dostajemy dowod zaplaty, co juz chyba jest ewenementem ;) . Polecam, bo czasem goraczka, czy brak mozliwosci przyjazdu do przychodni moze kogos zmusic do takiej opcji. My korzystamy 1-2 razy w roku, bo tyle synek choruje.
To jest przychodnia lekarska ul. Porębskiego. Całą przychodnię obsługuje lux med i można też korzystać z lekarzy pruwatnie. ja chodzę na nfz, ale dr Sass podała mi komórkę i zawsze jak coś się dzieje to jest możliwość konsultacji i wizyty domej
a moja córka chodzi do Ciszewskiej-Kani na Abrahama. też jest bardzo skrupulatna, nie spieszy się, ma dobry kontakt z dziećmi. koleżanka mi ja poleciła (dojeżdża ze swoimi dziećmi z Wejherowa). nigdy nie ma problemu z przyjęciem.
dr Komarnicki. Gdybym mieszkała w Gdyni to na pewno moje dzieci by do niego uczęszczały!
http://www.znanylekarz.pl/piotr-komarnicki/pediatra/gdynia
Kasiu Dr Augustyniak zwłąszcza przy alergii u nas się sprawdza każda Jej diagnoza skierowania od ręki do naprawde dobrych lekarzy POLECAM
ja też polecam dr Sass, jak cos ją chociaz troche niepokoi to zaraz na badania wysyła... Jest dokładna i ma podejscie do dzieci :)
Z tego co czytam to przewijają sie te same nazwiska :)
My z NFZ chodzimy właśnie do dr .Grzebińskiej, natomiast czasami prywatnie w Lux Medzie na ul morskiej do dr A.Sass.
Obie lekarki szczerze polecam.
dzięki śliczne:)
Też polecam dr Sobiak na Abrahama
Na Działkach Leśnych dr Augustyniak też polecam, ale rok temu już nie chciała przyjmować nowych pacjentów. Odradzam z kolei dr Hill-Obszyńską na Działkach Leśnych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też polecam dr. Sobiak
ogólnie z przychodni jestem bardzo zadowolona, w zeszłym tygodniu mały dostał gorączki pojechaliśmy do przychodni wiedząc że dr. Sobiak nie przyjmuje, w rejestracji tylko spojrzeli na dziecko i zapytali "rocznik, nazwisko" rejestratorka szybko odnalazła kartę i lekarka która akurat była w rejestracji juz biegła z nami do gabinetu. tak że żadnych zbędnych pytań w rejestracji, zwlekania z rejestracją - szybko i konkretnie :)
"..Odradzam z kolei dr Hill-Obszyńską na Działkach Leśnych..."
Ja też!należałem do tej p. doktor ale po ciągłych problemach ze wszystkim, przeniosłam dziecko do przychodni na Abrahama.
ale to nie temat o tym, wiec nie bede sie rozpisywać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a kogo polecacie z rejonu Grabówek? mieszkamy z mężem od niedawna w Gdyni i nie mamy pojęcia gdzie i do kogo za miesiąc naszego dzidziusia zapisać.
[

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry