Widok
dobry pediatra gdynia
My chodzimy do dr.Grzebinskiej w przychodni dzieciecej na Abrahama. Moze jest troche szorstka w stosunku do rodzicow, ale do dzieci podejscie genialne-moj mlody uwielbia do niej chodzic. Nie ma zadnego problemu ze skierowaniami na badania, do specjalistow, czy tez do OWI jak potrzeba. Lekarka jest b. skrupulatna i naprawde duzo widzi, odpowie na kazde pyt, mozna do niej rowniez zadzwonic. W ogole do specjalisty do tej przychodni czeka sie 3-7 dni...
Aha i nie ma wogole problemu z przyjeciem jak dziecko chore - po prostu przychodzi sie w godzinach przyjmowania lek. i jest sie przyjetym-nie trzeba uprawiac zadnych kombinacji alpejskich pt. rejestrowanie sie o 6-7 rano.
Aha i nie ma wogole problemu z przyjeciem jak dziecko chore - po prostu przychodzi sie w godzinach przyjmowania lek. i jest sie przyjetym-nie trzeba uprawiac zadnych kombinacji alpejskich pt. rejestrowanie sie o 6-7 rano.
My tez do dr Grzebinskiej i tez polecam. Jednak w przychodni korzystamy tylko z dzieci zdrowych: bilanse i szczepienia. Gdy synek jest chory dr Grzebinska przychodzi do nas po pracy. Wizyta kosztuje 70 zl (bardzo malo jak za wizyte domowa, prywatna) i zawsze dostajemy dowod zaplaty, co juz chyba jest ewenementem ;) . Polecam, bo czasem goraczka, czy brak mozliwosci przyjazdu do przychodni moze kogos zmusic do takiej opcji. My korzystamy 1-2 razy w roku, bo tyle synek choruje.
dr Komarnicki. Gdybym mieszkała w Gdyni to na pewno moje dzieci by do niego uczęszczały!
http://www.znanylekarz.pl/piotr-komarnicki/pediatra/gdynia
http://www.znanylekarz.pl/piotr-komarnicki/pediatra/gdynia
ja też polecam dr. Sobiak
ogólnie z przychodni jestem bardzo zadowolona, w zeszłym tygodniu mały dostał gorączki pojechaliśmy do przychodni wiedząc że dr. Sobiak nie przyjmuje, w rejestracji tylko spojrzeli na dziecko i zapytali "rocznik, nazwisko" rejestratorka szybko odnalazła kartę i lekarka która akurat była w rejestracji juz biegła z nami do gabinetu. tak że żadnych zbędnych pytań w rejestracji, zwlekania z rejestracją - szybko i konkretnie :)
ogólnie z przychodni jestem bardzo zadowolona, w zeszłym tygodniu mały dostał gorączki pojechaliśmy do przychodni wiedząc że dr. Sobiak nie przyjmuje, w rejestracji tylko spojrzeli na dziecko i zapytali "rocznik, nazwisko" rejestratorka szybko odnalazła kartę i lekarka która akurat była w rejestracji juz biegła z nami do gabinetu. tak że żadnych zbędnych pytań w rejestracji, zwlekania z rejestracją - szybko i konkretnie :)
Ja tez chodziłam do Augustyniak- dwa razy mimo moich zgloszeń,że leki nie działają- lekarka nie reagowała mimo tego,ze przez 3 tyg syn wymiotował od kaszlu i sie dusił- dopiero SOR mi wyleczył dziecko ( okazało się, że miał chlamydię)
Syn płakał na jej widok- to zarzucała mi, że starsze go lekarzem - ZDECYDOWANIE NIE POLECAM - a nie jestem panikarą - skończyłam farmację.
Syn płakał na jej widok- to zarzucała mi, że starsze go lekarzem - ZDECYDOWANIE NIE POLECAM - a nie jestem panikarą - skończyłam farmację.