Widok

dobry pediatra na NFZ (Stogi, Przeróbka, Jaskółcza)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mozecie kogos polecic? Chce przepisac chlopakow do innego lekarza, ale nie mam pojecia gdzie... Nie chcialabym trafic na jeszcze gorszego, choc nie wiem czy to w ogole mozliwe...
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też szukam,bo chodzę na Jaskółczą do Chmurzyńskiej ale będę zmieniać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że dr Płaza ze Stgów jest dobrym pediatrą - dużo rodziców wybiera ją jako pediatrę...
Płaza??? Moje rodzeństwo musiało do niej chodzić jak jeszcze była rejonizacja. Najgorszy lekarz, jakiego w życiu spotkałam. Do tej pory jeszcze wspominamy niektóre historie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dr Płaza leczyła moje dziecko przez prawie 20 lat ,bo Ją o to prosiłam. Jest najlepszym lekarzem pediatrą jakiego spotkałam a spotkałam ich wielu. Sama pracuję w szpitalu i nie znam nikogo lepszego od tej kobiety. Gdybym mogła to do dzisiaj bym wysyłała swoją córkę - ai córka z chęcią by chodziła nadal do dr Płazy. Gorąco polecam ! Ewa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do Plazy to mama ze mna chodzila, ale nie pamietam wiele :-)
ja z chlopakami chodze do dr Komornickiej i nie jestem zadowolona niestety, dlatego chcialabym zmienic lekarza.
na stogach duzo dziewczyn chwali dr Knitter, ale podobno ona ma tylu pacjentow, ze do niej nie przepisuja...
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też chodzę z małym do Płazy i jestem na razie zadowolona.

Caroca jaki masz wóżek i gdzie chodzisz na spacerki? Może się mijamy :)
Ja polecam z Jaskółczej dr. Chmurzyńską. Jest bardzo dobrym lekarzem, jestem bardzo zadowolona
Rybka - mam roana granatowo-bialego, zawsze chodze z wozkiem, starszym synem (on zawsze na nogach, bo juz duzy chlop) i z tata lub mama, bo sama niestety nie dam rady stargac naszego "wozu" ze schodow :-)
a Ty czym jezdzisz?
Rzeczywiscie mija sie codzien tyle mamus z wozkami, ze pewnie juz nie raz sie mijalysmy....
Mialysmy sie spotykac na spacerkach jak bedzie cieplej, ljuz jest cieplej.... :-)
image
image
ja tu lekarzy wogole nie znam i zapisali mnie z synkiem od razu do komornickiej, i narazie nie mam powodu zeby na nia narzekać. ale zastanawialo mnie zawsze to ze do niej nie ma kolejki - a dla mnie jest to wygodne bo nie siedze godzinami z chorym dzieckiem w przychodni(co prawda nie siedze tam prawie wcale bo narazie tylko kilka razy bylo cos nie tak z mlodym) mila,zawsze da skierowanie do specjalisty jak mam jakies watpliwosci, i stara sie zrobic wszystko zanim da antybiotyk. jednak nie mialam zadnej ciezkiej przygody z mlodym (ma niecale 16 miesiecy)

mysle jednak ze co osoba to opinia :) bo i inne oczekiwania i pzrypadki
Ania27 a dlaczego bedziesz zmieniac dr Chmurzynska?
Nizej Ewa poleca wlasnie ta pania dr
image
image
ja też mam granatową gondolę i przeważnie chodzę na plażę. Pewnie nie raz się mijałyśmy. Muszę porozglądać się za Wami :)
Caroca,mi ta lekarka tak średnio odpowiada,nie będę wdawać się w szczegóły,bo by zaraz temat się rozwinął na forum.Może Tobie będzie odpowiadać,spróbuj.Raczej dobrym jest lekarzem choć czasem strasznie przesadza,wyolbrzymia wiele.
Ja napisze w takim razie dlaczego mi odpowiada- zawsze ma czas dla swoim pacjentów, kolejka jest do niej zawsze duza, ale na kazde moje pytanie odpowie (a na ogoł było ich zawsze bardzo wiele),
ma bardzo dobre podejscie do dzieci, po kazdej wizycie mój synek zawsze dostaje jakas naklejke czy lizaczka za to że był bardzo dzielny. Pani doktor zawsze jest miła, choc potrafila mnie skrytykowac. Bardzo wazne jest dla mnie takze to, ze zawsze dostawalam skierowania na wszystkie badania jakie potrzebowalam, jesli sie czyms martwilam Pani doktor zlecała wszystkie potrzebne badania. No to wymieniłam najważniejsze.
Dzieki dziewczyny za odp.
Rybka - bylas dzis w przychodni?
image
image
nie nie byłam :) Dziś podróżówaliśmy w kierunku lotniska)
Podnoszę wątek.
Szukam dobrego lekarza pediatry okolice Przeróbki. Możecie kogoś polecić? Czy jeżdżenie z dzieckiem na Aksamitną ma sens? nie za daleko? Wczesniej z 1 dzieckiem jeździłam az na Przymorze.
nikt nic nie doradzi?
z przeróbki nie polece nikogo bo tam nie chodzimy, mogę polecić dr. Witkowską z jaskółczej(chodzę do niej z 3 dzieci i dla nas jest ok, bardzo miła i megaaa dokladna czasem wydaje sie ze aż za bardzo:) no ale chyba lepiej tak niż miala by olewać). Na aksamitną troszkę daleko, z drugiej str jeśli masz auto.... to lepiej do lekarza którego jesteś pewna niż do przypadkowego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam dr. Witkowska jest ok. i dr. Flejszman leczyła mnie od małego i teraz moje dziecko. Natomiast dr. Michalak to niekoniecznie nie wykryła u mojego dziecka zapalenia oskrzeli gdzie ja słyszałam, że to oskrzela i wylądowaliśmy na Aksamitnej i lekarka patrzyła jak na wyrodną matkę bo stwierdziła, że dziecko ma zapalenie płuc i pędem mamy jechać do szpitala :-(. Na Stogach też jest fajna lekarka ale teraz nie powiem nazwiska bo kuzyn z dziećmi tam chodzi i bardzo sobie chwalą.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Kjopa dzięki za informacje.
Czy przy okazji możesz zapytać swojego kuzyna o jakiego lekarza ze Stogów chodzi? będę wdzięczna i z góry dziękuje. Pozdrawiam
Podnoszę nadal szukam dobrego lek. Pediatry
Nadal szukam pediatry ze stogó czy dr plaza jest godna uwagi i dobrze leczy ?
na stogach lekarki są 3.
Knitter, Płaza i Komornicka,
nadal jest tak że do Komornickiej nie ma kolejek a do Płazy to nawet numerki już wydaja, do Knitter chyba też.
Komornicka leczy moje dzieci od 8 lat, nie mam jej nic do zarzucenia, na badania daje zlecenia bez marudzenia,sama proponuje, antybiotyki w ostatecznosci(choc jak syn byl maly (od 2008r)to czesciej, ale moze widziala ze ja niedoswiadczona matka jestem albo się coś wyszkoliła :)) teraz glownie inhalacje, syropki.
moze troche ulega wplywom i proponuje "syropki" jakie teraz jej proponuja marketingowcy, ale zapyta sie co jest w domu i nie mówi ze to fee musisz zmienic tylko stara sie korzystając z tego co jest,
Dziękuję za odp, może ktoś jeszcze coś podpowie.
Dr Kromolickiej nie polecam stawia źle diagnozy
Polecam pani Dr Płaza. Najlepsza pediatra, tylko jej ufam jeśli chodzi i zdrowie mojego dziecka. Poświęca dużo czasu pacjentowi, można ją o wszystko zapytać, wszystko wyjaśni. Diagnoza i leczenie zawsze trafne. Nigdy nie miałam zastrzeżeń. Pacjenta zapamiętuje doskonale, po imieniu i po przebytych chorobach. Szczerze mówiąc to martwię się co zrobię gdy pani Dr odejdzie na emeryturę...
Powinna odejść na emeryturę juz dawno, bo ma niezaktualizowaną wiedzę, i wciska mity z przed 20 lat.
Plaza jest starym wypalonym lekarzem.nawet refluksu u dziecka nie umie zdiagnozowac

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

do góry