Widok
na ul. warszawskiej w przychodni medycyna rodzinna jest dobry pediatra babeczka taka ok. 50 lat ale za ch................ę nie mogę sobie przypomnieć nazwiska bo dawno u niej nie byłam :-) musiałabym w ksiazeczce sprawdzić
Szczerze to odradzam tą przychodnię pod kątem pediatry w ogóle :)
Wypisałam się z niej z dwójką dzieci, po tym jak przez miesiąc próbowałam się umówić na szczepienie. Na szczepienia nie można się umówić z wyprzedzeniem, trzeba dzwonić o 7 rano i albo Ci powiedzą, że szczepią, albo, że nie, bo nie ma lekarza i tylko dzieci chore przyjmują.
Generalnie mentalność przychodni z czasów PRL-u.
Wypisałam się z niej z dwójką dzieci, po tym jak przez miesiąc próbowałam się umówić na szczepienie. Na szczepienia nie można się umówić z wyprzedzeniem, trzeba dzwonić o 7 rano i albo Ci powiedzą, że szczepią, albo, że nie, bo nie ma lekarza i tylko dzieci chore przyjmują.
Generalnie mentalność przychodni z czasów PRL-u.
Chodzę do Dr Malinowskiej właściwie nie mam nic jej do zarzucenia z tym że ja tam nie bywam często kiedyś na szczepieniach a z młodszym chorym dzieckiem byłam ok 2 lat temu z tym że trafiłam do innej rewelacyjnej młodej pani doktor która niestety była tylko 2 razy w tyg na dyżurze a u dr Malinowskiej byłam niedawno ze starszym na badaniach potrzebnych do szkoły u dzieci zdrowych , pani doktor jest bardzo miła zawsze odpowie na każde pytania nie zbywa pacjentów ale do końca nie wiem jak leczy gdy coś się dzieje poważnego .Moje koleżanki do niej chodzą nie słyszę narzekań a większość mieszka a Starym Chełmie więc równie dobrze mogły by tam chodzić do Dr Skoczyńskiej (też kiedyś starszy syn do niej należał).Ale jak urodził sie młodszy to się przepisałam z lenistwa bo na Chałubińskiego mam dwa kroki.
Z samą przychodnią i rejestracją też nie miałam nigdy problemu kiedy potrzebowałam rejestrowali na bliżej określoną przeze mnie godzinę czy z rana czy wieczora zawsze mi się udawało a jak weszłam z marszu do przychodni by o coś zapytać doktor to też zostałam przyjęta.
Niestety nie znam tam innych lekarzy.
Z samą przychodnią i rejestracją też nie miałam nigdy problemu kiedy potrzebowałam rejestrowali na bliżej określoną przeze mnie godzinę czy z rana czy wieczora zawsze mi się udawało a jak weszłam z marszu do przychodni by o coś zapytać doktor to też zostałam przyjęta.
Niestety nie znam tam innych lekarzy.