Widok
adw. Elżbieta Zych-Borzobohata, adw. Małgorzata Obidzińska-Jercha, adw. Agnieszka Kanawka adw. Halina Car (tu wiem że głównie rozwody) ale myślę że wszystkie Panie można polecić. Moim zdaniem kobiety są bardziej wyczulone na sprawy rodzinne niż mężczyźni i częściej tam wsytępują. Doświadczenie jest bardzo ważne.
A ja z czystym sumieniem moge poradzic radce prawnego Krzysztofa Kardasz z Gdańska on zajmuje sie sprawami rodzinnymi.
Prowadzil mi sprawe rozwodową, zalatwil abym plaicl niskie alimenty i jeszcze czeste kontakty z dzieciakami.
Z tego co wiem to zajmuje sie sprawami rodzinnymi, bo troche z nim rozmawialem (mam nadzieje ze sie nie obrazi jak go polece) i dam numer kom. 510-060-332
Prowadzil mi sprawe rozwodową, zalatwil abym plaicl niskie alimenty i jeszcze czeste kontakty z dzieciakami.
Z tego co wiem to zajmuje sie sprawami rodzinnymi, bo troche z nim rozmawialem (mam nadzieje ze sie nie obrazi jak go polece) i dam numer kom. 510-060-332
Z autopsji mogę Tobie wskazać moja mecenaskę Magdalene Chróścielewską. Wymarzona mecenas. osobiście pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. dlatego wygrywa!!! Tu sobie zobaczcie: https://www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065