Widok

dobry psychiatra psycholog na NFZ

mam problem nieradzenia sobie z agresją, czy możecie mi polecić jakiegoś specjalistę na NFZ?
proszę darować sobie obraźliwe posty i odpowiedzi, zalezy mi na uzyskaniu wiarygodnych i pomocnych informacji.
Dziękuję.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja polecam psycholog krysiewicz-kamrowską. Ma strone na psychologicznawyspa.pl Bardzo mi pomogła. Nie chciałam czekać dwa miesiące na nfz, więc poszłam do niej.Miałam niezłego doła, walił mi się świat.Jestem na początku drogi ale widzę że warto było :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
czesc,
czy ma ktoś namiar na dobrego psychologa na nfz który nie będzie miał problemu z tym, że jestem lesbijką?
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz powyzej dobrych psychologow magdi i ta orientacja nikiomun nie przeszkadza.polecam w/wymienionych psychologow.pozdrawiam MK
Nie wiem czy to forum jeszcze działa ale nie chciałam zakładać nowego wątku o tym samym temacie...
pilnie potrzebna mi pomoc psychologa, mam podejrzenie depresji.
bardzo proszę o wskazanie mi dobrego psychologa(wolałabym panią) na terenie Gdańska - (przymorza, żabianki, oliwy,zaspy badź wrzeszcza) no i na NFZ jako że jestem studentka i nie moge sobie pozwolic na odpłatne wizyty:(
zależy mi na czasie bo już od paru miesiecy nie moge sama poradzic sobie z problemem a jest coraz gorzej
a czytalas o tych polecanych wyzej?
kto zna dobrego psychologa w przychodni na Jaskółczej??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gdyby jednak nie na NFZ to polecam prywatnie: gabinet psychologiczny w Gdańsku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
jak opanujesz ortografię - to będzie OK
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
idz do laryngologa on jest ok
Polecam Pana doktora psychiatrę Adama Mic

http://adammic.pl

Ma tez profil na portalu znany lekarz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja polecam pania doktor Marie Frydrychowicz-Czuchaj;dzis bylam Gdyni.Ma duza wiedze,jest serdeczna,ciepla,empatyczna.Rozumie bezblednie wszystkie problemy w lot".nikt inny tak mnie nie rozumial.
Mam pytanie do Ciebie Magdaleno, czy pani doktor, o której wspomniałaś przyjmuje w PZP w Gdyni?
witaj.Weroniko.tak,tak .Pani doktor ,o ktorej pisalam przyjmuje w PZP w Gdyni. Pozdrawiam ,Magda
Jeśli nie uda Ci się dostać do dr Frydrychowicz, to rewelacyjna w PZP w Gdyni jest dr Wojtas. Chodzę już do niej trzeci rok i mimo długich kolejek nie zamieniłabym Jej na innego lekarza
Hej. Poszukuję psychiatry w Gdańsku na NFZ jak najszybciej. Przychodnia Jaskółcza odpada już dzwoniłam. Może możecie kogoś polecić. Dzięki
przychodnia na wałowej tel 058 320-89-98/99 lub przychodnia morena (58) 340 72 95. W obu dr Sep-Kowalik.
Straszne, jak trudno znaleźć lekarza gdy tak bardzo potrzeba. Sama zmagałam się z depresją, ale nie szukałam lekarza widząc jak trudno znaleźć kogos kto naprawdę pomoże i nie zrujnuje finansowo. to chyba jakieś zrządzenie losu, ale przypadkiem natrafiłam na taką sympatyczną psycholożkę, która jakos mnie "zaczarowała" swoim podejściem i spotkałyśmy się prywatnie parę razy i nie wiem czy to byla terapia czy normalny kontakt i inne spojrzenie, ale inaczej patrzę na problemy i każdemu ją polecę. http://uskrzydlam.pl/terapia-2/co-to-jest-tsr/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja ładnych parę lat temu spotkałam panią Sęp-Kowalik w przychodni studenckiej we Wrzeszczu. Ona jako jedyna potraktowała mnie poważnie i skierowała na oddział dzienny do Akademii Medycznej. Pani Sęp-Kowalik była tam kiedyś ordynatorem oddziału nerwic chyba, nie wiem dokładnie było to już na prawdę dawno. Ale panią doktor wspominam bardzo dobrze i na pewno ma ogromną wiedzę, wiec jak ktoś ma możliwość, to myślę, że warto skorzystać.
Aga, napiszesz o swoich wrazeniach po pobycie na oddziale dziennym AM? Pomoglo Ci? Warto? Lepsze to niz psychoterapia indywidualna raz w tygodniu?
a do której z tych dwóch osób w WCO lepiej? Może ktoś był?

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy rozmiar członka ma znaczenie (29 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Endometrioza (49 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

do góry