Widok

dobry szewc

szukam dobrego szewca. jestem już zirytowana usługami na dworcu gł. poprosiłam moja mamę o zaniesienie botów do szewca, bo zepsuł sie zamek. wróciła z zamkiem, podklejonymi podeszwami i nowymi flekami. nic w tym dziwnego by nie było, gdybym sama 3 miesiące temu nie zrobiła tego samego, a dlaczego? bo pan mnie po prostu namówił.
zaznaczę, ze ta przyjemność kosztuje 60 zł plus fleki 25 zł i wspomniany zamek.. pewnie z 30 zł.
a druga sytuacja dałam kozaczki na wysokim obcasie, była mowa o przycinaniu jednego z obcasów, bo były nierówne-brak fleka na jednym, odebrałam uszkodzone-nacięcie jakby sie panu 'ześlizgnęło z obcasu'.. nie zwróciłam uwagi na miejscu, a żadnego paragonu 'przypadkiem' tym razem nie dostałam. mam buty za 500 zł z może równymi obcasami i uszkodzone. żadnego przepraszam nic nie było.
chce szewca- fachowca. tylko gdzie szukać!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Również polecam tego pana! Pracę wykonuję dobrze i solidnie a przy tym niedrogo. Nawet znajome z Sopotu zawożą do niego buty naprawdę warto ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja szukam sparwadzonego szewca,który zwęzy cholewkę..mam nowe bardzo drogie skórzane kozaki i nie wiem gdzie zanieść,zeby nie spartaczył roboty..Czy na Żabiance za,,Groszem,,zwężała któraś z was cholewkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tam nie wiem jak gdzie indziej, ale i zawsze pomaga pewien gość na żabiance od strony grunwaldzkiej koło warzywniaka. Chodze w nie tanich butach i zawsze są tam dobrze naprawione i prędzej but się skończy niż się coś powtórnie odklei. Żona też po mojej namowie jakieś "kapcie' zaniosła i również nie narzekała. proponuje samemu się przekonać bo każdy ma swoje odczucia.
ul.Abrahama z tej strony co bank Millenium
Witam! Gdzie dokładnie mieści się szewc w Gdyni, koło Batorego? Z góry dziękuję za odpowiedź
A ja ostatnio trafiłam do nowego szewca przy Skm Przymorze obok pizzerii ...
Bardzo miły pan , tani ,solidny - i co dla mnie najważniejsze .... na drugi dzień gotowe! Polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ktoś zna nr telefonu do tego szewca na Zabiance przy SKM-ce?
widze reklama pana edwarda na gazecie i na trojmiescie
Zgadzam się, ten Pan jest istnym cudotwórcą:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo dobry szewc jest w Sopocie między tunelami po lewej stronie jak się idzie z kolejki(na przeciwko naleśnikarni)-ma malutki warsztacik, mało nowoczesny, ale z duszą. Ten Pan to istny skarb, nie raz uratował moje buty. Wie, że jestem zdolna i zdzieram szybko fleki, więc zawsze daje grubsze:)
świetnie zmienia fleki w koturnach! podkleja i robi inne cudeńka z butami za rozsądną cenę. Jeżdżę do niego z Gdańska. Nie mam zamiaru zmieniać szewca:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Długie ogrody jest tam od lat... Nigdy nie miałem tam problemów naprawiałem począwszy od fleków kończąc na plecakach... Polecam!!!!
Może mowa o tym samym szewcu. Ja bardzo polecam pana, który ma zakład na Al. Niepodległości zaraz przy tunelu na Monte Cassino.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam pana w Pasazu Chelmskim na ul. Cieszynskiego w Gdansku - Chelmie. Ma swoj zaklad na "tylach" pasazu. Ja czesto zostawiam u niego buty i zawsze jestem zadowolona.
potwierdzam, dałem na zaspę swoje glany, w których trzeba było zerwać podeszwę i podkleić całość na nowo. po czym pojechałem na woodstock, i nie oszczędzałem butów.

po powrocie są całe i trzymają się rewelacyjnie :)
Najlepszy jest na Chełmie w Pasażu Chełmskim na Cieszyńskiego, jest od str dużego parkingu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
BZDURA !
szewc nie potrafił wyciągnąć fleka z obcasa i po chwili stwierdził, że jednak to się nie da naprawić. W Gdyni obok "Batorego" jak opowiedziałam tą historię to Pan się tylko uśmiechnął i stwierdził, że wszystko się da zrobić. Oddał buty jak nowe :-) Dodam, że to nie było obuwie "made in china".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepszy szewc w polsce jest gdańsk żabinka od zaplecza sklepu ''grosz'' przy deptaku
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam szewca który mieści się na tyłach Pasażu Chełmskiego. Schodzi się w dół - jest tabliczka z informacją.
Otwarty od pon do soboty. Co drugi dzień jest do 19.00, w sobotę do 14.00 także po pracy można spokojnie buty odebrać. Solidnie i w przystępnej cenie.
Milo mi przeczytac , ze mój tata jest chwalony przez swoich klientów ,tak to prawda ze ma swoje lata ale jest bardzo dokładny i kocha to co robi ,a naprawia juz obuwie z 50 lat zajmuje sie tez cholewkami i naprawianiem skór.Dziekuje za miłe słowa
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam najlepszy, solidny,a co najwazniejsze tani.Nie ma dla nich rzeczy niemożliwych. Doradzą ,naprawią wszystko ! Ja zawoże do nich buty całej rodziny i kolezankom z pracy wszyscy mega zadowoleni.
Przy okazji pozdrawiam pracowników tego zakłady z Sobótki.
Zadowolona klientka
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (62 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry