Widok

dobry szewc

szukam dobrego szewca. jestem już zirytowana usługami na dworcu gł. poprosiłam moja mamę o zaniesienie botów do szewca, bo zepsuł sie zamek. wróciła z zamkiem, podklejonymi podeszwami i nowymi flekami. nic w tym dziwnego by nie było, gdybym sama 3 miesiące temu nie zrobiła tego samego, a dlaczego? bo pan mnie po prostu namówił.
zaznaczę, ze ta przyjemność kosztuje 60 zł plus fleki 25 zł i wspomniany zamek.. pewnie z 30 zł.
a druga sytuacja dałam kozaczki na wysokim obcasie, była mowa o przycinaniu jednego z obcasów, bo były nierówne-brak fleka na jednym, odebrałam uszkodzone-nacięcie jakby sie panu 'ześlizgnęło z obcasu'.. nie zwróciłam uwagi na miejscu, a żadnego paragonu 'przypadkiem' tym razem nie dostałam. mam buty za 500 zł z może równymi obcasami i uszkodzone. żadnego przepraszam nic nie było.
chce szewca- fachowca. tylko gdzie szukać!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

zniszczone buty i kapcie, nie naprawiaj, szkoda kasy, szewców prawdziwych już nie ma, lepiej oddaj fetyszystom, niech oni choć trochę radości życia mają.
jak masz buty czy kapcie to pisz na avokado7@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przy dworcu w Oliwie szewc był dobry ale zszedł na fleki. Niestety
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Partyzantów w sklepie Klasyczne buty:
http://sklep.klasycznebuty.pl/436,zelowanie-usluga-szewska.html - na stronie jest kontakt. Bardzo solidnie, szybko, miło i z gwarancją na wykonane usługi. Myśle, ze obecnie jest to najlepszy salon szewski w całym Trójmiescie, poza tym koniecznie zerknij sobie do ich sklepu, kolejny raz kupowałem u nich klasyczne buty.

Prawda jest taka, ze sklepów z obuwiem męskim w mieście jest sporo, ale w większości buty są tam totalnie udziwnione i niewiele mają do czynienia z eleganckim klasycznym obuwiem dla faceta.

Gdzie można zamówić usługę zelowania?

Szewc Osowa ul. Kielnieńska po lewej storie za zakrętem, zniszczył mi 2 pary nowych butów - dałam do rozciągnięcia a odebrałam pobrudzone i poklejone klejem , w bardzo widocznym miejscu na dodatek szewc młody arogancki powiedział, że to ja powinnam się wstydzić oddając buty ale uwaga ! Buty były nówki prosto ze sklepu... Nikt z Osowy nie zanosi tam butów bo aż strach co z nimi się stanie !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakie kłamstwo. Nigdy nie zawiodłam się na nich. Zawsze doradzą i nie naciągają. Poza tym można reklamować usługi, więc coś nie do końca rozumiem tą opinię.

UWAGA na szewca na Po przeczytaniu wielu opinie zdecydowałam się odnieść buty do szewca na Żabiance w garażach za sklepem GROSZ. Do zrobienia były fleki i wkładki. Fleki krzywo docięte. Prawy dłuższy od lewego. Dodatkowo nie wyrównane z podeszwą. Wkładki wycięte jakby wycinało je dziecko dwoma lewymi rękami. Poszarpane krzywe. Wielka porażka. Nie oddawajcie tam butów jeżeli nie chcecie mieć zniszczonych.
Wczoraj odebrałam buty od szewca, ktory swój warsztat ma w bocznej uliczce od Kartuskiej visa vie przystanku tramwaju "ciasna" po stronie Tarasów! Rewelacyjny Pan z tradycjami w dodatku za bardzo przyzwoita cenę! Polecam serdecznie po długich poszukiwaniach jestem zachwycona, zupełnie inaczej niż w punktach w galeriach.
Nazwa zakładu "Glan"
To jakiś żart? Fleki w kozakach, które tam naprawiałam, odpadły mi po dwóch tygodniach od naprawy. A kiedy próbowałam je reklamować, dowiedziałam się, że... chodziłam po niewłaściwej nawierzchni.
Nie polecam tego w Oliwie - raczej drogi, a na dodatek potrafi nie zrobić butów na czas i klient odchodzi z kwitkiem :(
Szewc na Żabianice za Groszem... godny polecenia, zanoszę do niego buty już od kilku lat i zawsze jestem zadowolona z jego usług.
mozna poprosic o numer telefonu?
Byłem, nie polecam.

Wszystko zaczęło się od sytuacji, kiedy oddawałem buty i byłem świadkiem ciekawego zajścia. Przede mną swoje buty odbierała starsza pani. Kiedy tylko dostała buty do ręki, przejrzała i wystrzeliła, że to "licho zrobione, partactwo".

"Stare, marudne" - pomyślałem. Nic bardziej mylnego!

Oddawałem buty (2 pary). W obu parach prace zrobione na "odwal". Fleki doklejone, nie dobite, obrzynane z obu stron jakby tępym nożem. Ślady kleju na butach.

Miałem eleganckie, popsute buty. Teraz mam naprawione, niechlujne buciory.
Tak. W tym sklepie można kupić wiele ciekawych rzeczy nie tylko do butów lecz także do teczek, aktówek, torebek, zamki, uchwyty i wiele, wiele innych niezbędnych akcesoriów. Sam tam kupuję. Już kilka razy mnie "uratowali". Polecam.
zgadzam się, zabianka, dokładnie i tanio
Bardzo dobry szewc jest na Gdańskim Chełmie.

To jest tzw. szewc z ojca na syna - bardzo cenię sobie usługi wykonane przez Pana i muszę przyznać,że są nie drogie.

Gdańsk - Chełm
ul. Chałubińskiego 25 B (za Biedronką obok pizzerii maleńkie wejście)

Pan jest na prawdę fachowcem i nie wyłudza pieniędzy na zasadzie "a może by tu jeszcze zameczek zmienić Droga Pani".

Polecam!

Bardzo zadowolona klientka!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jest dobry szewc w Gdańsku na Kocurki przy kościele św. Piotra, ten sam co był dawniej w tunelu przy Żabim Kruku - polecam.

Z Zamkiem możesz zapytać na Ogarnej przy księgarni Betlejem, Pani obsługująca nie jest zbyt mia, ale szewc zamek wstawił superancko
Hej dziewczęta! Słuchajcie a ja mam pytanie potzrebuje szewca który niedrogo wszyje mi zamek do kozaków. Moj faworyt Pan na żabiance (mimo ze jestem z Ujesciska:P ) ale od roku ma zepsutą maszynę. POMOCY!
Szewc na Placu Kaszubskim w Gdyni:)

Ja także od dawien dawna, korzystam z usług tego zakładu.
Mogę polecić , bo większość moich znajiomych, także tam zanosi swoje obuwie, oraz różną galanterię skórzaną do naprawy.
Nie zwężałam cholewek, ale wierzę, że też tam potrafią wykonać taki "zabieg"
Pozdrawiam::):)
"Na nieszczęścia mogą skazać nas inni, na miłość skazujemy się sami."
[Caprio Lope de Vega]
Podałabyś mi kontakt do niego :-D

Inne tematy z forum Kobieta

Zmarszczki na czole (131 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

CO Z TYMI OFERTAMI PRACY? (12 odpowiedzi)

Przeglądając ogłoszenia z ofertami pracy, nie trudno zauważyć, że wszystkie oferty są skierowane...

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

do góry