Widok

dobry szewc

szukam dobrego szewca. jestem już zirytowana usługami na dworcu gł. poprosiłam moja mamę o zaniesienie botów do szewca, bo zepsuł sie zamek. wróciła z zamkiem, podklejonymi podeszwami i nowymi flekami. nic w tym dziwnego by nie było, gdybym sama 3 miesiące temu nie zrobiła tego samego, a dlaczego? bo pan mnie po prostu namówił.
zaznaczę, ze ta przyjemność kosztuje 60 zł plus fleki 25 zł i wspomniany zamek.. pewnie z 30 zł.
a druga sytuacja dałam kozaczki na wysokim obcasie, była mowa o przycinaniu jednego z obcasów, bo były nierówne-brak fleka na jednym, odebrałam uszkodzone-nacięcie jakby sie panu 'ześlizgnęło z obcasu'.. nie zwróciłam uwagi na miejscu, a żadnego paragonu 'przypadkiem' tym razem nie dostałam. mam buty za 500 zł z może równymi obcasami i uszkodzone. żadnego przepraszam nic nie było.
chce szewca- fachowca. tylko gdzie szukać!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
w Gdyni koło Batorego jest szewc do którego od lat dajemy buty i zawsze bylo ok. w Gdansku moge jedynie odradzic szewca w carrrefourze na morenie-o ile jeszcze tam jest-raz weszlam z butem od ktorego flek odpadl i poprosilam o zorbinie na miejscu, pan zrobil 30zl skasowal, flek odpadl ponownie przy nastepnym uzyciu butow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dobry- tradycyjny szewc jest we Wrzeszczu w bocznej uliczce -chyba Sobótki, od Grunwaldzkiej, v/v sklepu Elegnt.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobry i przede wszystkim Tani i przez wiele lat przeze mnie sprawdzony i rodzine szewc jest na Zaspie , na przeciwko Bomi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Bardzo Polecam, Szewca na Żabiance, z tyłu za sklepem "Grosz", gdzie są garaże. Zaraz na początku deptaku jak wychodzi się z kolejki.
Sama korzystam całe lata i wszystkie moje koleżanki tam wożą buty z Gdańska i Gdyni.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja rowniez polecam szewca na zabiance.. Pan jest mily, siedzi juz w tym zawodzie dlugo i przede wszystkim nie jest drogi
image
image
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobry szewc jest w gdyni chyloni. idąc od przystanku skm w stronę ulicy hutniczej. bardzo stary budynek i szewc tez ma swoje lata ale robi buty mega szybko, super tanio i naprawdę solidnie :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
na Długim Pobrzeżu jest oraz koło kościoła św, mikołaja
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam stronę sklepu z akcesoriami do obuwia znalazłam tam extra wybór obcasów i zmieniam sobie na jakie mi się podobają www.flek.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Witaj, naprawdę dobry szewc jest we Wrzeszczu na Manhattanie. Wymieniają tam fleki, zelówki, zamki błyskawiczne, a także kleją, szyją i nie tylko buty, ale też torebki i inne rzeczy z galanterii skórzanej... Dobrze, fachowo, szybko i nie drogo. Polecam, bo warto. Tam napewno Cię nie naciągną, a z pewnością doradzą co zrobić i czy to mam sens. Pozdrawiam !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18
ciekawe.. architekt, a nie ma tam u was w biurze pracy?:) bo bym chciala zmienic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja polecam szewca na Morenie chyba przy Gojawiczyńskiej. Od kilku lat tam oddajemy i jest nie drogi- w przeciwieństwie do szewca z Reala. Jakoś usług u obu jest ok, ale ceny na Morenie o 70% niższe...
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
sprawdzilam szewca na zaspie- fajnie zrobili. 17 zl.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
na manhatanie są partacze ,zaniosłam do sklejenia buty i odebrałam rozklejone...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
całkiem niezły szewc jest we wrzeszczu koło dworca PKP, nie pamiętam dokładnie ale chyba ul Lendzina, idąc z dwora do Galerii Bałtyckiej na pewno rzuci ci się w oczy reklama po lewej stronie,
bardzo przyjemna Pani obsługuje Klientów a dla osób które często korzystają z usług jest karta stałego Klienta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
za fleki, naciągnięcie popękanej skóry na obcasach i dezynfekcję zapłaciłam 25 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Proszę spróbować w Oliwie przy dworcu tam jest dobry zakład.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
fleki, kosztują tyle samo ile w tunelu w głównym, ale ty po 2 tyg już sa zdarte i do wymiany.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
szefc bardzo mily , pogodny i widac , ze siedzi dlugo w swoim fachu. za fleki placilam chyba 10 lub 12 zł! bardzo niskie ceny , szybko i starannie wykonuje swoja robotę. bardzo polecam! dojeżdzam do niego juz od dluzszego czasu, mimo , ze mam dosc spory kawalek ale na pewno do innego bym nie poszla. ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Także polecam szewca na Zaspie - rzeczowa, miła obsługa i z wielkim doświadczeniem. Potrafią także doradzić a nie jedynie kasować.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Kobieta

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Adwokat Rozwód Gdansk (8 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

depilacja laserowa- opinie (266 odpowiedzi)

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą...

do góry