Widok
dobry szewc
szukam dobrego szewca. jestem już zirytowana usługami na dworcu gł. poprosiłam moja mamę o zaniesienie botów do szewca, bo zepsuł sie zamek. wróciła z zamkiem, podklejonymi podeszwami i nowymi flekami. nic w tym dziwnego by nie było, gdybym sama 3 miesiące temu nie zrobiła tego samego, a dlaczego? bo pan mnie po prostu namówił.
zaznaczę, ze ta przyjemność kosztuje 60 zł plus fleki 25 zł i wspomniany zamek.. pewnie z 30 zł.
a druga sytuacja dałam kozaczki na wysokim obcasie, była mowa o przycinaniu jednego z obcasów, bo były nierówne-brak fleka na jednym, odebrałam uszkodzone-nacięcie jakby sie panu 'ześlizgnęło z obcasu'.. nie zwróciłam uwagi na miejscu, a żadnego paragonu 'przypadkiem' tym razem nie dostałam. mam buty za 500 zł z może równymi obcasami i uszkodzone. żadnego przepraszam nic nie było.
chce szewca- fachowca. tylko gdzie szukać!
zaznaczę, ze ta przyjemność kosztuje 60 zł plus fleki 25 zł i wspomniany zamek.. pewnie z 30 zł.
a druga sytuacja dałam kozaczki na wysokim obcasie, była mowa o przycinaniu jednego z obcasów, bo były nierówne-brak fleka na jednym, odebrałam uszkodzone-nacięcie jakby sie panu 'ześlizgnęło z obcasu'.. nie zwróciłam uwagi na miejscu, a żadnego paragonu 'przypadkiem' tym razem nie dostałam. mam buty za 500 zł z może równymi obcasami i uszkodzone. żadnego przepraszam nic nie było.
chce szewca- fachowca. tylko gdzie szukać!
w Gdyni koło Batorego jest szewc do którego od lat dajemy buty i zawsze bylo ok. w Gdansku moge jedynie odradzic szewca w carrrefourze na morenie-o ile jeszcze tam jest-raz weszlam z butem od ktorego flek odpadl i poprosilam o zorbinie na miejscu, pan zrobil 30zl skasowal, flek odpadl ponownie przy nastepnym uzyciu butow
dobry szewc jest w gdyni chyloni. idąc od przystanku skm w stronę ulicy hutniczej. bardzo stary budynek i szewc tez ma swoje lata ale robi buty mega szybko, super tanio i naprawdę solidnie :)
Witaj, naprawdę dobry szewc jest we Wrzeszczu na Manhattanie. Wymieniają tam fleki, zelówki, zamki błyskawiczne, a także kleją, szyją i nie tylko buty, ale też torebki i inne rzeczy z galanterii skórzanej... Dobrze, fachowo, szybko i nie drogo. Polecam, bo warto. Tam napewno Cię nie naciągną, a z pewnością doradzą co zrobić i czy to mam sens. Pozdrawiam !
całkiem niezły szewc jest we wrzeszczu koło dworca PKP, nie pamiętam dokładnie ale chyba ul Lendzina, idąc z dwora do Galerii Bałtyckiej na pewno rzuci ci się w oczy reklama po lewej stronie,
bardzo przyjemna Pani obsługuje Klientów a dla osób które często korzystają z usług jest karta stałego Klienta
bardzo przyjemna Pani obsługuje Klientów a dla osób które często korzystają z usług jest karta stałego Klienta
szefc bardzo mily , pogodny i widac , ze siedzi dlugo w swoim fachu. za fleki placilam chyba 10 lub 12 zł! bardzo niskie ceny , szybko i starannie wykonuje swoja robotę. bardzo polecam! dojeżdzam do niego juz od dluzszego czasu, mimo , ze mam dosc spory kawalek ale na pewno do innego bym nie poszla. ;)