Widok

domowa lewatywa

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy będziecie robiły sobie taka lewatywę? ciekawa jestem jak ile czasu trzeba na naia przeznaczyc? ile kosztuje i w jakiej jest cenie
wiecie cos na ten temat ?:)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja meza zatrudnie:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
lemka tylko żeby czopek zaczął dzialać to musi minąc troszke czasu a lewatywa dziala natychmiast

hehe. Ja żadnej lewatywy nie będę robić, tylko czopek.

Ja miałam głowę do zrobienia sobie lewatywy w domu, gdy już zaczęły sączyć mi się wody :) Byłam na to nastawiona i przygotowana, dlatego o tym nie zapomniałam. Po 5 minutach "zaczęło się" i nie była to jednorazowa wizyta w toalecie, a kilkukrotna w przeciągu około pół godziny. Podpowiadam, żeby był ktoś do pomocy, bo bardzo ciężko jest wycisnąć zawartość butelki, no chyba, że taki egzemplarz mi się trafił ;)
az z ciekawosci przeczytałam ulotke 2-5 minut trwa cały "zabieg" domowej lewatywy...

dokładnie ja po 5 leciałam i wszytsko poleciała i po strachu

dziewczyny nie chcę was straszyć .. ale w domu raczej nie będziecie miały do tego głowy... będziecie przezywać, że to już zresztą tak jak magda pisze w szpitalu zrobią to lepiej i wprawniej ;) a jak widziałam dziewczyny po lewatywie w szpitalu, to do kibelka po 10 minutach a nawet wcześniej już biegły ;)

no wiem wiem:)poprostu fajnie to zabrzmiało:)

wspominam miło bo to był najmilszy akcent podczas calego pobytu w szpitalu

hehehe madzia dobre"wspominam ja miło";)ja chce w domku spróbować dlatego, że moim zdaniem,mimo iż to jest rutyna oczywiscie dla pielegniarek,to wole im oszczedzic tego:)ot tak sobie myslę:)..choc jak beda strajkowac to chyba zrobie w szpitalu!;P..zartuje oczywiscie....

a ja chcę żeby zrobiły mi w szpitalu, jedna mialam przed operacją i wspominam ją miło , sama mogę coś skopać a w szpitalu na pewno zrobią to dobrze.

hehe nie musisz sobie "grzebac"wlewasz płyn za pomoca takiej buteleczki z aplikatorem i czekasz a potem nastepuje wypróżnienie:)

ja też raczej nastawiam się na to, by zrobić ją w domu.
Nie chcę by jakaś baba mi grzebała w odbycie :) sama sobie pogrzebię he he he

Mi położna ze SR poleciła czopek glicerynowy.

Pewnie w ulotce wszystko jest napisane.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
ja bede robiła-jak dam rade,cena około 8 zł -ENEMA...coc chyba około 30 minut trzeba czekac,ale nie pamietam,musze doczytac ulotkę:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry