Odpowiadasz na:

Re: domowe wędliny

A ja właśnie robię schab z przepisu Asiuni i mam pytanko:
Jak już włożę schab w zalewę to ma stać cała noc na blacie,czy jak ostygnie schować do lodówki?

Hmmm...ciekawe jak... rozwiń

A ja właśnie robię schab z przepisu Asiuni i mam pytanko:
Jak już włożę schab w zalewę to ma stać cała noc na blacie,czy jak ostygnie schować do lodówki?

Hmmm...ciekawe jak wyjdzie,bo miała 1,5 schabu:) a miało być 2kg...
Jutro konsumpcja:)
zatem do sklikania,na pewno zajrzę by napisać czy smakowało,a teraz życzę miłego wieczoru...

a Aga,yyyy szacun,usunąć kości i kurak zostaje w całości,ja Cie....
nie ma bata,to nie dla mnie,ale ok szukam wsród znajomych,może mi pomogą bo to może być naprawdę git!

zobacz wątek
14 lat temu
olaolenka24

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry