Re: domowe wędliny
A ja właśnie robię schab z przepisu Asiuni i mam pytanko:
Jak już włożę schab w zalewę to ma stać cała noc na blacie,czy jak ostygnie schować do lodówki?
Hmmm...ciekawe jak...
rozwiń
A ja właśnie robię schab z przepisu Asiuni i mam pytanko:
Jak już włożę schab w zalewę to ma stać cała noc na blacie,czy jak ostygnie schować do lodówki?
Hmmm...ciekawe jak wyjdzie,bo miała 1,5 schabu:) a miało być 2kg...
Jutro konsumpcja:)
zatem do sklikania,na pewno zajrzę by napisać czy smakowało,a teraz życzę miłego wieczoru...
a Aga,yyyy szacun,usunąć kości i kurak zostaje w całości,ja Cie....
nie ma bata,to nie dla mnie,ale ok szukam wsród znajomych,może mi pomogą bo to może być naprawdę git!
zobacz wątek