Widok
Stworku
Dopiero teraz dojrzałem te schody młynarskie (wiadomo trochę ociężały umysłowo jestem)
Kurczę dwa lata temu wykonałem identyczne schody do piwnicy w moim ogrodzie. Wykonałem, pojechałem na statek i zostawiłem klucze matuli zapominając powiedzieć, że te schody są dość specyficzne. Dodam tylko, że nie zdążyłem zainstalować oświetlenia w piwnicy (wiadomo szewc bez butów łazi). Noo i mama poleciała jak długa, prawie by się połamała. Trzeba się do nich przyzwyczaić i mimo wszystko uważać po spożyciu %.
Kurczę dwa lata temu wykonałem identyczne schody do piwnicy w moim ogrodzie. Wykonałem, pojechałem na statek i zostawiłem klucze matuli zapominając powiedzieć, że te schody są dość specyficzne. Dodam tylko, że nie zdążyłem zainstalować oświetlenia w piwnicy (wiadomo szewc bez butów łazi). Noo i mama poleciała jak długa, prawie by się połamała. Trzeba się do nich przyzwyczaić i mimo wszystko uważać po spożyciu %.
Manson
Jeśli rozwinie się ten temat z linku, to będziesz miał możliwość podglądnięcia zdjęć szklanych potworów o pojemności > 54l, których się pozbyłeś.
Zobaczysz, jeszcze będą Cię straszyć po nocach za niewdzięczność ;)
hehe, wiesz u mnie każda sztuka z litrażu pow. 25 ma swoje imię np. ten 60l nazywa się Gwidon. Chyba nie mógłbym tak osierocić swojej dziatwy na rzecz jakiejś beczki hahaha dobra dobra już kończę...
Zobaczysz, jeszcze będą Cię straszyć po nocach za niewdzięczność ;)
hehe, wiesz u mnie każda sztuka z litrażu pow. 25 ma swoje imię np. ten 60l nazywa się Gwidon. Chyba nie mógłbym tak osierocić swojej dziatwy na rzecz jakiejś beczki hahaha dobra dobra już kończę...
Park mej mlodosci
Jesienne strugi deszczu
animowaly do pomyslowosci -
jak przyssac sie do golonki,
podziwiajac jej ksztalty i zapachy, nie moczac calego ubrania, no i golonki.
Byle nie ryzykowac przeziebienia no i niepochamowanych akcji jakichs zazdrosnikow!
Ale jak zwykle w zyciu,
w parku mojej mlodosci odbywaly sie niedostrzegalnie calkiem inne chece.
Ponizszy link swietnie uzmyslowi efekt tego, co sie dzialo.
animowaly do pomyslowosci -
jak przyssac sie do golonki,
podziwiajac jej ksztalty i zapachy, nie moczac calego ubrania, no i golonki.
Byle nie ryzykowac przeziebienia no i niepochamowanych akcji jakichs zazdrosnikow!
Ale jak zwykle w zyciu,
w parku mojej mlodosci odbywaly sie niedostrzegalnie calkiem inne chece.
Ponizszy link swietnie uzmyslowi efekt tego, co sie dzialo.