Widok
Jeszcze rok temu póki w BOMI były pełne różnorodnego towaru. Rok temu pracownice BOMI skutecznie odstraszały klientów swoim zachowaniem. Poczytaj sobie opinie różnych ludzi na temat obsługi w sklepach BOMI - moja opinia nie jest odosobniona.
To dzięki klientom i ich pieniądzom sklepy istnieją...bez klientów sklep upada. To chyba logiczne?
Taki los spotkał BOMI - bo nie tylko w błędnych decyzjach zarządu leżał problem ale przede wszystkim z stosunku pracowników do własnej firmy.
To dzięki klientom i ich pieniądzom sklepy istnieją...bez klientów sklep upada. To chyba logiczne?
Taki los spotkał BOMI - bo nie tylko w błędnych decyzjach zarządu leżał problem ale przede wszystkim z stosunku pracowników do własnej firmy.
dluzszy czas przygladam sie twoim wypowiedziom i stwierdzam ze mimo posiadanej wiedzy na temat bomi gardzisz tymi ludzmi, ktorzy badz co badz pracuja po to aby utrzymac rodzine Nie sztuka jest filozofowac ,
Oczywiscie, mozna zawsze powiedziec ze nikt nie kaze pracowac tam, gdzie nie placa, lub mala placa ale czesto jest tak ze ludze nie maja tyle w sobie przebojowosci , nie podejmuja ryzyka bo zwyczajnie na to ich nie stac. Wiec szanujmy wszystkich ludzi bez wzledu na to co robia, od pani ktora sprzata przez zwyklego szeregowego pracownika do kierownika. W bomi sie swietnie pracowalo, ale sie skonczylo na pewno nie byla to wina pracownikow, tylko decyzje podejmowane byly wyzej.
Oczywiscie, mozna zawsze powiedziec ze nikt nie kaze pracowac tam, gdzie nie placa, lub mala placa ale czesto jest tak ze ludze nie maja tyle w sobie przebojowosci , nie podejmuja ryzyka bo zwyczajnie na to ich nie stac. Wiec szanujmy wszystkich ludzi bez wzledu na to co robia, od pani ktora sprzata przez zwyklego szeregowego pracownika do kierownika. W bomi sie swietnie pracowalo, ale sie skonczylo na pewno nie byla to wina pracownikow, tylko decyzje podejmowane byly wyzej.
A ja jestem z Gdańska. Robiłem, właściwie robię (trochę z przekory) zakupy w BOMI od 10 lat i przez ten długi czas spotkało mnie może kilka przypadków takiej sobie obsługi. Trochę złej woli a trochę postawy "na pochyłe drzewo kozy skaczą" i BOMI przypisuje się wszystkie możliwe złe rzeczy: straszni pracownicy, drożyzna, nieświeży towar, etc. A nie było tak źle. Wiele dobrego życzę większości pracowników.
A czy ty zdajesz sobie sprawe że np. Truskawki kosztują w sklepie 7 zł/kg a nasz dostawca przywozi je w zakupie za 8 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to tez moja wina??????? To ja wybieram dostawców którzy dostarczają szrot za większe pieniądze niż już można kupic gdzie indziej?? W d*pie byłeś i g***o widzialeś. Halewicz kto to wogóle jest??
Halewicz czy ty pracujesz jako czarny charakter, bo jeżeli nie jesteś pracownikiem to spadaj co tu robisz i czemu marnujesz czas na tym forum. Nawet nie potrafisz się przyznać, że jesteś pracownikiem. Nie masz odwagi chłopie po prostu jesteś du..iem. Normalny człowiek opuścił by to forum jeżeli nie jest pracownikiem, ale ty halewicz trzymasz się pazurami. Biedaku co ty będziesz robił jak nas nie będzie, aż mi cię żal. Pewnie inne forum będziesz zarażał swoim jadem, aż im współczuję.Ludzie
Pożałujcie trochę tego biedaka już niedługo się z nami rozstanie.Biedny halewicz nie będzie miał co robić.
Pożałujcie trochę tego biedaka już niedługo się z nami rozstanie.Biedny halewicz nie będzie miał co robić.
O czym Ty człowieku mówisz, jeżeli ktoś chce zrobić komuś koło d.... to na własne potrzeby potrafi wymyślić własne legendy!!!!! Pamiętaj i zagłęb się trochę w przepisy chyba, że jesteś taki tępy i nie wiesz gdzie szukać. Dzięki tym związkom odprawy dla ludzi z umowami na czas określony to właśnie ci związkowcy uzyskali. Powinieneś wiedzieć, że już w zeszłym roku wypłacali ludziom jak zostali zwolnieni, a według kodeksu nic się im nie należało. Z tego co wiem do dziś walczą o twoją du...A może byś tak im pomógł, a nie stał w pozie roszczeniowej i tworzył własne legendy.