Widok

odprawy dla pracowników

Bomi Temat dostępny też na forum:
Czy coś wiadomo odnośnie odpraw dla pracowników?będą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ci co sie mieli dorobic to sie dorobili ale rękoma szarych pracowników bo siedząc za biurkiem to dorobili sie odcisków na palcach od klawiatury dzięki pracownikom byli klienci były utargi to gdzie są te pieniądze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a o co chodzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
takis mądry? widac ze mózgu nie masz tylko malutki orzeszek w ktorym nie masz pojecia o co w tym wszystkim chodzi...... jakis kretyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dam panu darmowa radę: ma pan głowę do interesu, ale swój biznes niech pan daje do prowadzenia innym, a to z powodu tego kopa, oszczędzi pan sobie kosztów...
Parę wyjątków potwierdza regułę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Chodziło o moje komentowanie,a nie twoje.Poza tym sam piszesz,że żona twojego pracownika ciężko pracowała,się starała,więc potwierdzasz tym fakt,iż nie wszyscy są bezczelnymi i aroganckimi pracownikami.Ja też zostanę bez pracy jak żona twojego pracownika.
Oj była była...^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
A czemu bez komentarza? Tak mnie wkurza ta sprawa z BOMI, że aż mną trzęsie.
Żona jednego z moich pracowników pracuje(owała) w BOMI od początku istnienia tej firmy, więc informacje mam z pewnego źródła. I co z tego, że się starała, ciężko pracowała, jak przez parę tępych bab teraz zostaje bez pracy.
Będę komentować, ile będę chciał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Nie było żadnej "solidaryzacji".Nie znasz mnie,więc mnie nie oceniaj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Halewicz,bez komentarza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
prawnie ci sie naleza odprawy, to gwarantuje ci kodeks pracy
ale czy dostaniesz fizycznie???????? tego nikt nie wie
przeciez na wyplaty nie maja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Właśnie zaczęłaś odpowiadać^^ Trzeba było działać, gdy był na to czas...a skoro wątpliwie pojmowana "solidarność" z koleżankami była ważniejsza, to pretensje miej do tychże właśnie (i do siebie)

To że nie masz sobie nic do zarzucenia nie zmienia faktu, że spółka BOMI idzie na dno, a Ty razem z nią...oraz z tymi, którym tak bardzo zależało na kłopotach własnej firmy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.Ja mówię o sobie,że nie mam sobie nic do zarzucenia,za zachowanie innych nie odpowiadam i tłumaczyć się nie zamierzam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tajemnicą poliszynela jest, że gros pracownic BOMI świadomie i umyślnie lekceważyło klientów sieci, było aroganckie i wręcz bezczelne - to miał być rzekomo ich sposób na wymuszenie (sic!) na zarządzie podwyżek i lepszych warunków socjalnych. Te pracownice, w swej bezgranicznej tępocie, doprowadziły takimi działaniami do tego, że klienci zaczęli uciekać z BOMI. Przykład? Poczytaj sobie na tym forum opinie klientów na temat obsługi w sklepach BOMI.
Zatem uprawnioną jest teza, że przyłożyłyście rękę do upadłości swojej firmy - na głupotę nie ma lekarstwa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
Nie uważam,żebym przyczynił(-a) się do bankructwa Bomi.Jestem jego pracownikiem już 7 lat i uważam się za dobrego pracownika.Przyczyn bankructwa należy się doszukiwać gdzie indziej,a nie wśród pracowników.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rękę to ja chyba przyłożę do tego by walnąć cię w łeb, za te bzdury co wypisujesz.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale za co te odprawy wam się mają należeć? Że przyłożyliście rękę do bankructwa własnej firmy??? Kopa w zad i czapkę śliwek na drogę, a nie odprawy!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
Zwiazki zawodowe solidarnosc w bomi trzeba zapakowac na taczki i wyrzucic.nie robia nic.o pijanstwach w wiezycy kraza legendy.przewodniczaca jest mistrzynia w mydleniu oczu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzięki za odpowiedz.
odprawy gwarantuje Bomi w swoim pismie chyba jeszcze z 2011 r. z ostatnim aneksem do tego pisma na temat zwolnień grupowych...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry