Widok

dr Adamski ginekolog

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Na imię ma bodajże Przemysław, ma zastąpić mojego dotychczasowego lekarza prowadzącego ciążę, która nie jest idealna :/ chciałabym zaczerpnąć Waszej opinii o tym lekarzu bo, mi jest nie znany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej czy ja mogę jakieś namiary na tego lekarza ja będę na pierwszej wizycie i chciala bym jak najszybciej
Podbijam. Również próbuje się umówić, numer telefonu mam ale nikt nie odbiera. Może ktoś podpowie czy doktor aktualnie przyjmuje prywatnie i w jaki sposób się umówić?
Też trafiłam na tą lekarkę na klinicznej przy 1 porodzie a wcześniej na patologi ciąży. Co za okropna baba. Mam prsez nią traumę. Czy ktoś wie jak się ona nazywa? Jestem rltersz w 2 ciąży, termin za 5 dni i planuje rodzic w uck a nie chciałabym na nią znowu trafić. Na wypisie że szpitala po 1 porodzie ejst podpisany dr Adamski i chyba on przejął opiekę nademna po godz 7 gdy nastąpiła zmiana.. Wszystko działo się tak szybko że nie pamiętam nazwisk. Ale tej okropnej baby nie zapomnę do końca życia.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry