Widok

dr Adamski ginekolog

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Na imię ma bodajże Przemysław, ma zastąpić mojego dotychczasowego lekarza prowadzącego ciążę, która nie jest idealna :/ chciałabym zaczerpnąć Waszej opinii o tym lekarzu bo, mi jest nie znany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moze zmien na takiego lekarza o ktorym juz coś wiesz...?
moją ciąże prowadził dr Adamski, był ze mną cały poród... wszystko chcial mięc chyba pod kontrolą. To młody lekarz trafiłam do niego przypadkiem, myślałam że tylko na 1 wizyte ale zostałam do końca i jestem bardzo zadowolona! Teraz będzie na pewno dalej moim ginekologiem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
właśnie zostałam trochę na lodzie, bo mój lekarz który jest b. dobrym fachowcem się połamał i zastępuje go dr Adamski, więc jestem ciekawa jaki jest... tina85 rodziłaś na klinicznej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem w takim razie którego lekarza miałaś wcześniej :P tak rodziłam na klinicznej
Witam.Potwierdzam,dr Adamski to dobry lekarz,zleca wszystkie badania,jest dokładny i delikatny.
dzięki dziewczyny :)
tez polecam tego lekarza. jest delikatny, byl przy moim porodzie, dodawał otuchy. i jest bardzo dokładny
filipinka...też czekam na powrót "naszego" lekarza:)....miałam wątpliwości czy iść do kogoś innego, ale stwierdziłam,że skoro i tak muszę gdzieś póść to najlepiej do tej kliniki, w której "nasz" rządzi....myślę, że "on" i tak ma wgląd w to co się dzieje z jego pacjentkami...i że to wszystko nadzoruje..
hej dziewczyny,ja tez prowadze ciaze u dr Adamskiego,jestesmy juz w 38 tyg i nie mam nic do zazucenia wiec nie martw sie że cos bedzie nie tak. tez zamierzam rodzić na klinicznej (ponoc najlepiej teraz w 3 miescie)
Rzeczowy, bardzo dokładny i doświadczony mimo młodego wieku, bardzo polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
miśka a wiesz kiedy "nasz" ma wrócić? Ja mam następną wizytę 24-03 i ciekawa jestem czy będzie... chociaż fakt faktem dr Adamski to godny zastępca no ale wódz to wódz ;)
filipinka, ma być w pracy 28, 29 marca..więc raczej się nie załapiesz:(...no ja też mam wizytę dopiero 14 kwietnia i mam nadzieję, że już będzie sam prezes:)
hopka
Czy macie do niego kontakt? albo możecie chociaż powiedzieć gdzie przyjmuje? Niestety nie mogę znaleźć żadnej informacji.
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
M.
W Falck-u piątki 15:00-17:00
Przychodnia Jeleniogórska na Ujeścisku-pn i pt od 14.00-15.00 do około 18.00(na NFZ).
Zespol Medycyny Specjalistycznej w Sopocie. Piatki od g.18
Ja też polecam Dr. Adamskiego, młody i nie spaczony jeszcze przez smaczki Klinicznej i systemu. Był przy moim porodzie, ludzki gość, teraz też do niego chodzę i myślę, że przy następnej ciąży się na niego zdecyduję zamiast płacić kokosy prywatnym wyjadaczom. Do tego konkretny i rzeczowy :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan dr Przemysław Adamski to jeden z najlepszych specjalistów w trojmiescie, uprzejmy, delikatny, ludzki... Trafiłam na niego 2 dnia pobytu w szpitalu w UCK (miałam pecha że pierwszego trafiłam na lekarke azjatyckiego pochodzenia, ktora blednie rozpoznala u mnie ciaze pozamaciczna i nieprawidlowa budowe macicy) zrobil badania, kilkakrotnie sie upewniajac ze jednak wszystko jest w porzadku i a nastepnie wszystko wyjasnil i cierpliwie odpowiadal na pytania....PANIE DOKTORZE URATOWAL PAN HONOR SZPITALA!!!!! SERDECZNIE POLECAM...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry