Widok

dr Anetta Traczyk-Łoś

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś zna? Może wiecie gdzie przyjmuje?
Dziękuję z góry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ona jest straszna. Dzis u niej byłam i myslalam ze wyjde z siebie. Nie polecam tej Pani doktor do prowadzenia ciazy ani jakichkolwiek konsultacji. Jezeli chodzi o zwolnienia to NIE DAJE
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam panią dr, przyjmuje w Lux-medzie na Zaspie.To, że jest młoda nie znaczy, że jest niekompetentna. Bardzo dba o pacjentkę, wysyła na badania, jeżeli tylko coś ją niepokoi, i nie zbywa Ciebie jak inni ginekolodzy. Jestem w 9 tygodniu ciąży i jestem zadowolona z opieki, którą mnie otacza, oddzwania na telefon i zawsze ciebie przyjmie jak masz niepokojące objawy. Ewelina
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A mozna dowiedziec sie ile Pani doktor bierze za wizytev ? I czy mozna umowic sie na NFZ ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moje pierwsze spotkanie z dr Łos bylo na izbie przyjec na klinicznej. Pierwsze wrazenie o niej nie było dobre, lecz pozniej okazało sie ze jest to bardzo dobra lekarz,uczynna,bardzo mi pomagała i bardzo dobrze podchodzi do obolałych pacjetek ;-) także nie ma co oceniac po pierwszym spotkaniu ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Bardzo dobry lekarz . Dokładny i precyzyjny !!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja absolutnie nie polecam. Uważam że spowszednialy pacjentki Pani dr i liczy się tylko kasa. Prowadziła niestety moją ciążę i za każdym razem odczułam: następną proszę! A kasowała za wizytę jak za zboże. Ostatecznie zmieniłam ginekologa ponieważ tutaj była strata czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (9 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (123 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry