Widok

dr Anna Szczurowicz endo / ktoś miał kontakt? polecacie?

hej, Niewiele o tej Pani doktor znalazłam informacji. Przyjmuje w invikcie i przymierzam się do wizyty u Niej.

Chcialabym sie umówić na wizyte do dobrego endokrynologa w ramach pakietu Medica... czyli Invicta, SwissMed, Luxmed

z góry dziękuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Rowniez odradzam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oj.... to ja juz się poddaje powoli... czuje, ze wyladuje na prywatnej wizycie u jednego z polecanych na forum endokrynologow.
myslalam, ze te tytuly przed nazwiskiem Pani Doktor o czyms swiadcza... i to ze invicta, ktora generalnie budzi zaufanie...

ktoś coś jeszcze może dodać ...?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bo pani doktor stawia najbardziej na swoją karierę - tytuły zdobywa się za prace naukowe, nie za podejście do pacjenta i trafność w diagnozie - niestety :/

A co do Invicta - w poprzedniej ciąży pojechałam tam na KTG - prawie godzinę babki próbowały tak przypiać aparat by działał - w końcu jedna położna powiedziała, że tak to jest jak się na złomie pracuje (a przecież to nie państwowy szpital gdzie są skazani na okrojone fundusze). Wczoraj pojechałam na prenatalne - wchodzę a tam pani mówi, że aparat do USG się popsuł...

Lekarze tam jak i wszędzie są różni - dobrze poczytac opinie, trochę poszperać. Ponoć niekwestionowanym guru od endokrynologii (polecany przez swoich kolegów) jest dr Sworczak. Ale nie byłam u niego więc sama się nie wypowiem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.znanylekarz.pl/anna-szczurowicz/ginekolog/gdansk-ul-hallera

poczytaj tu opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja jestem zadowolona z wizyt u p. doktor, mialam problemy z zajsciem w ciaze , tak dobrala mi leki ze sieudalo bardzo szybko. Jest bardzo konkretna .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Też nie polecam - bardzo częste wizyty, dużo drogich badań i mnóstwo leków - oby kasa leciała!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry