Widok

dr Branicki

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie czy może wiecie jakie są terminy u dr Marka Branickiego?
Jaki jest koszt wizyty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wizyty prywatne tylko w czwartki,koszt wizyty 100zł..jezeli jesteś w ciązy to wizyty są co 2 tyg.i za każdym razem płacisz 100zł...bardzo dobry lekarz,ale bardzo drogi..i często daje skierowania na różne badania za ,które tez nie mało się płaci.
terminy z tygodnia na tydzien, tzn, jak dzis zadzwonisz to na jutro pewnie cos znajdzie, jest od 8 do 21 (czasem szybciej i dluzej) wiec pewnie nie bedzie juz zbytniego wyboru godziny.

jesli chcesz zrobic u nich badania na miejscu lub cytologie lub wymaz, to musisz byc do 12 (tzn. do 12 juz po badaniach)

fakt ze w ciazy co 2 tyg, 100 zl wizyta ale masz juz w cenie usg, niekiedy trzeba za to dopłacac u innych,

dzieki niemu jakims cudem udalo mi sie urodzic nasza Hanie i to nie tak wczesnie jak Maje ( a wlasnie to on dodal otuchy w bardzo nieciekawej sytuacji z Maja w ciazy, wtedy on mnie nie znal bylam na patologii), ja zazwycazj oprocz wymazow i cytologii mimo ze bralam od niego to skierowanie na badania nie robilam u niego bo mowilam ze mam pakiety w placowkach i jest mi zwyczajnie to taniej bo tam za darmo a respektowali te karteczki, skierowania z Invicta od niego.

Ja szczerze polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
co 2 tygodnie całą ciążę - to chyba niemożliwe. Wiem, że pod koniec ciąży powinno się chodzić tak często, ale chyba nie cały czas.
moją ciążę prowadził już co prawda prawie 7 lat temu , ale wtedy chodziłam co 3 tyg. W drugiej ciąży niestety nie mogłam sobie pozwolić finansowo na niego, ale i tak trafiłam na początku, kiedy miałam silne bóle brzucha które w przychodni zignorowano. u niego od razu usg, okazało się, że mam krwiaki, leki, leżenie i dzięki temu mam zdrowego ślicznego syna.
Niezwykle sympatyczny, i przede wszystkim dobry lekarz!/
szczerze polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja siostra mi go poleca, ale chodziła do niego z 11 lat temu. Więc chciałabym się zorientować jak to wygląda obecnie. Była z niego bardzo zadowolona :)
Koszt wizyty 100 zł (obejmuje badanie ginekologiczne, usg), jeśli pobiera wymaz do cytologii do 150 zł . Jeśli chodzi o częstość wizyt to lekarz dał mi wybór (co 2 tyg, co 3 tyg). Fakt zleca sporo badań, średnio ogólne badanie krwi i moczu co 3 wizytę, plus inne typu toxo, cytomegalia, wymazy na paciorkowca, przeciwciała. Ale z doświadczenia wiem że lepiej dmuchać na zimne. Badania można do 12 w czwartki zrobić na miejscu (Invicta), ale mi ta opcja nie pasuje czasowo i robię w innym miejscu. Poza tym nie ma problemu jak się przyjdzie z dzieckiem-nie bardzo mamy z kim malucha zostawić więc wchodzimy rodzinnie Jak by co to są zabawki i położna może też przypilnować. Mi ten lekarz pasuje, bardzo delikatny przy badaniu. Łatwo się łapie z nim kontakt i cierpliwie tłumaczy co i jak. W gabinecie jest łazienka, jak i w poczekalni. Poza tym, odpowiada na telefonu i smsy, jak się coś niepokojącego dzieje każe dzwonić o każdej porze. Terminy: nie ma problemu, przyjmuje generalnie od ręki.
dzięki za odpowiedzi :) pozdrawiam
Gdzie teraz przyjmuje
Hallera, za Operą Bałtycką
Hej :) wiecie może ile się czeka na wizytę do dr Branickiego? pozdrawiam
Hej :) Czasem wizyta jest możliwa nawet tego samego dnia. Mnie ostatnio doktor przyjął po 21 ;) także dzwoń i pytaj! Tydzień wcześniej to zazwyczaj 'na luzie'. Dziewczyny, a wiecie może, czy jest możliwość nagrania usg?
Dzięki za info :)
Dziewczyny zamierzam umówić się na wizytę do dr Branickiego -test wyszedł pozytywnie :-) lecze się kilkanaście lat na tarczycę. Czy może orientujecie się czy ten lekarz ma doświadczenie z takimi przypadkami jak
mój -domyslam się, że to nierzadkie przypadki :-) a może macie innych dobrych ginekologów, którzy prowadzili takie ciąże. Będę bardzo wdzięczna za każda pomoc. Jestem juz po jednym poronieniu i strasznie się teraz boje. Pozdrawiam :-)
Alicjja73, ja mam niedoczynność i kontroluję to u dwóch lekarzy :) do endokrynologa śmigaj od razu i weź najnowsze wyniki - często może być jakaś zmiana dawki.
Hej. Jestem pod stalą opieką endokrynolog a. Tylko chodzi mi o to żeby ginekolog łatwo nie powiedział - proszę nie brać tych tabletek. Mam jeszcze niedoczynność przytarczyc i to też trochę wszystko komplikuje :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry