Widok

dr Chojnicki - gdzie przyjmuje na NFZ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy ktoras z Was orientuje sie czy kardiolog dr Chojnicki przyjmuje gdzies na NFZ? Jakos za bardzo nie moge znalezc.aktualnych informacji na internecie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wydaje mi się, że na wizytę w ramach NFZ możesz zapisać się do Invicty w Gdańsku w Madisonie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś na echo serca płodu przyjmował w inviccie na NFZ, tylko czekalo się 2-3 miesiące, w moim przypadku byłoby to już po porodzie. Na echo serca dziecka już nie można było umówić się na NFZ. Trzeba sprawdzić, jak jest teraz. Polecam doktora, moja córeczka miała się urodzić z bardzo duża wada serca, po porodzie miałam poinformować doktora o narodzinach. Doktor sam o 22 przyjechał do córci na kliniczna, żeby ja zbadać, za darmo. Okazało się, ze wady nie ma, ale i tak byłyśmy jeszcze na dwóch prywatnych kontrolach w inviccie. Polecam z czystym sumieniem!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (104 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

do góry