Widok

dr Ciepłuch ginekolog-endokrynolog - czy ktoś był u niego, pleca lub nie???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej! Tak ja w tytule, mam pytanie, czy któraś z Was leczyła się u doktora Ciepłucha. Mam możliwość nieodpłatnej wizyty u niego, ale nie wiem, czy warto czy może lepiej zapłacić i pójść do kogoś innego... Swoją drogą, polecacie może jakiegoś konkretnego ginekologa-endokrynologa w Gdyni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiście w temacie miało być: czy ktoś pOleca czy nie?;) up up up
up...
Polecam- świetny specjalista, chodze do niego od lat i prowadził moją ciążę. Jedyny minus- wizyta jest mega droga.
dzięki:) Dobrze to słyszeć:)
ja tez polecam, moja mama z nim pracuje w szpitalu miejskim i na prawde ma o nim bardzo dobre zdanie. od kiedy przeprowadzilam sie z 3city na podlasie, czyli od jakis 3 lat zaczelam miec problemy z tarczyca i przyznam szczerze, ze duzo mi pomogl, szczegolnie w czasie ciazy. facet ma duza wiedze, zarowno z zakresu ginekologii, poloznictwa jak i endokrynologii. dla kobiet ciezarnych czy starajacych sie o dziecko jest na prawde super specjalista.
image

image
Ktoś jeszcze coś wie?? :) up

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

Wybór auta :) (83 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry