Widok
Cześć.Ale jaja!Ja chodzę.I wiem,że robi usg,bo idę jutro ;)
Tylko nie w vita ale evi -medzie.Za bardzo jeszcze Gdyni nie znam,ale nie tam przy urzędzie miasta w gabinecie,tylko na przeciwko mniej więcej przystanku skm Wzgórze Maksymiliana.TAm wydają podobno książeczki zdrowia.USG kosztuje 44 zł.Pozdrawiam.
Tylko nie w vita ale evi -medzie.Za bardzo jeszcze Gdyni nie znam,ale nie tam przy urzędzie miasta w gabinecie,tylko na przeciwko mniej więcej przystanku skm Wzgórze Maksymiliana.TAm wydają podobno książeczki zdrowia.USG kosztuje 44 zł.Pozdrawiam.
Już tam książeczek nie wydają (na Biskupa Dominika) tylko na Śląskiej.
A ona przyjmuje też "normalnie" w przychodni przy Władka (Żwirki i Wigury chyba). Tam gdzie jest pogotowie. Prywatnie też można tam iść ale wtedy raczej nie ma USG.
Ja byłam u niej na USG ze skierowania w przychodni dziecięcej obok.
Ale jeśli chodzi o samo USG to polecam m.in Doeringa w Gdańsku. Ma super sprzęt i jest dobrym specjalistą. Pilarska też do niego odsyła jak coś jej się nie podoba.
A ona przyjmuje też "normalnie" w przychodni przy Władka (Żwirki i Wigury chyba). Tam gdzie jest pogotowie. Prywatnie też można tam iść ale wtedy raczej nie ma USG.
Ja byłam u niej na USG ze skierowania w przychodni dziecięcej obok.
Ale jeśli chodzi o samo USG to polecam m.in Doeringa w Gdańsku. Ma super sprzęt i jest dobrym specjalistą. Pilarska też do niego odsyła jak coś jej się nie podoba.
Znam p.dr Pilarską bardzo dobrze, jestem jej pacjentką od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Zawsze uśmiechnięta i miła, odpowiada na wszystkie pytania. Ja chodzę do niej do przychodni na Żwirki i Wigury, fakt, że trochę trzeba czekać na wizytę ale naprawdę warto. USG robi w przychodni na Abrahama 37, cena 30 zł.
Może sama p.dr. jest miła i bez zastrzeżeń... ale jej tzw. pomoc i zarazem pani w rejestracji w poradni K jest straszna, wścipska baba która wchodzi w czasie badania! i nic sobie z tego nie robi bez żadnych zastrzeżeń gdy ty siedzisz na fotelu z rozkraczonymi nogami. P. dr. gdy ja upomniałam ze czuje się nieprzyjemnie, olała mnie na prośbę aby zamknąć drzwi ... więcej tam nie pójdę właśnie przez p. rejestratorkę